Thursday, 11 October 2018

Bio Velocity Sleep Mate

      Bio Velocity Sleep Mate

Bio Velocity Sleep Mate


            Selamat petang semua pembaca blog kiki...

BERITA BAIK untuk anda  yang nak dapatkan set BVSM...
Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate  2018
Harga BVSM untuk 1 unit RM1,488

Tapi anda semua boleh dapatkannya dengan harga RM1,192 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. ANDA JIMAT RM888.00


BV Sleep Mate merupakan pelapik tiam yang mengandungi teknology  Bio Velocity iaitu tenaga matahari pagi yang disimpan dan diseimbangkan dengan garam laut dan disuntik ke dalam pelapik tilam BVSM ini.

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate . Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda.

BV Seep Mate  menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni , meneutralkan  gelombang bahaya sambil menguatkan gelombang positif  yang membentuk aura yang sihat dalam organisma,

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga , kita boleh meyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti  badan dan minda,

Tidur berkualiti sepanjang malam menjaga kesihatan hati dan mengurangkan risiko kemurungan, semasa badan kita rehat,semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja kerja pembaikan  ke atas  kecederaan dan penyakit penyakit akan dijalankan. Aktiviti otak kita yang mengawal emosi , proses pembuat keputusan dan interaksi sosial diberhentikan , membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi fungsi  sosial yang optima semasa kita bangun dari tidur.

Apabila anda bangun dari tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga . Dalam penggunaan jangka masa panjang , ia memberi manfaat kepada badan dimana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

BVSM ini dibuktikan secara saintifik melalui LAPORAN KAJIAN SAINTIFIK RUSIA oleh PROFESSOR EDARD KRIZHANOVSKY pada tahun 2013.

Hasil kajian saintifik ke atas Bio Velocity Sleep Mate oleh 21 orang doktor pakar penyelidikan dari 13 negara berlainan, sebuah journal, telah dihasilkan dan disiarkan dalam Open Jounal of ECOLOGY (Vol 4, No 11, Aug 2014)


Sila rujuk 

http://www.scirp.org/journal/oje

No comments:

Post a comment