Thursday, 27 September 2018

Harga Promosi Herba Maharani Hai -O

Selamat berhujung minggu semua..
Berita baik untuk peminat herba atau jamu maharani haio!


HARGA PROMOSI HERBA MAHARANI HAI-O -www.zakiahkamarudin.com
Kebaikan Herba Maharani


Bermula dari  October 2018 sehingga December 2018, harga herba Maharani ni murah sangat-sangat especially untuk yang ambik set maharani kombo nih!

Beli 3 kotak pada harga RM113/box and kotak yang keempat, you all cuma perlu bayar RM59 sahaja!
Total yang you all kena bayar kalau you all grab harga promosi Herba Maharani Haio ni cuma RM398 jerrrr.
Jimat RM54 you all! 
Postage FREE, Kiki belanja! 
PROMOSI BULAN SEPTEMBER SAHAJA

Paling best, you all dah selamat secured dan tak pening nak fikir pasal jamu maharani putus stock!
4 bulan punya stock tu you all terus restock!

Kalau rasa 4 kotak ni terlalu banyak, haa you all sharelah dengan kawan-kawan. Harga kombo ni RM398 jer. 
So, kalau kongsi berempat, sorang cuma perlu bayar RM 99.50 jer! 
Dahlah FREE POSTAGE pulak tu!
Memang untung sangat-sangat! :)

So cepat whatsapp kiki..
.👇👇👇
012-9393042
Kiki



2 comments:

  1. Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah.
    012-9393042

    ReplyDelete
  2. Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah.
    012-9393042

    ReplyDelete