Monday, 2 July 2018

HARGA BARU HERBA MAHARANI HAIO 2018

HARGA BARU HERBA MAHARANI  HAIO 2018

Assalamualaikum and good day everyone!!

Herba Maharani turun harga uols after government declare 0% GST..
Hari ni kiki nak share dengan you all harga baru herba maharani haio bermula 1 june 2018..

Bermula 1 June 2018, harga herba maharani haio turun sebanyak rm7 sekotak..

Bermakna daripada  harga RM120 akan jadi RM113.20 sekotak bermula 1 June 2018.

Kiki rase lega dengan penurunan harga baru maharani ni, since kiki memang consume on monthly basis untuk kekal cergas dan awet muda gitušŸ˜Š..

Sejak kiki mula makan herba maharani ni sejak 2013,ini dah kali ke empat herba maharani berubah harga..

Bermula dengan RM68 sekotak kepada RM98 sekotak, RM 120 sekotak (April 2018) dan sekarang RM113.20 .

Harga baru herba maharani haio 2018
Ni untuk regular customer kiki kat kL,En tunang tolong restock every month ..Bila tau harga naik RM120 mulai April 2018,En.Tunang terus restock 4 kotak untuk tunang tersayang..

Good news lagi untuk peminat Herba Maharani Haio ini, you all boleh join as member untuk enjoy rebate setiap kali pembelian herba maharani haio.

Setiap kali pembelian sekotak herba Maharani haio ni, you all akan dapat balik RM9..Jadi uols sebenarnya bayar RM 104  sahaja untuk sekotak herba maharani ni setipa kali uols buat pembelian..

Berminat untuk join ahli dan enjoy harga special herba maharani haio ni?
You All just whatsapp kiki..

Postage pun cumer RM5 sekotak kalau uol beli secra online.Kalau biasa, uol kena bayar postage RM7- RM10 kan bergantung kepada lokasi..

So memang berbaloikalu uols join member..Lagi good news setiap pembelian RM300 keatas akan dapar FREE postage!!. Jimat ke jimat??

Apakah itu Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam?

Herba Maharani atau nama sebenarnya ,Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa  dinasti Ming.

Ia dihantar dari farmasi diraja  ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani.

Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan,melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan..

Herba Maharani aka Jamu  Ayam Hitam ini menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga  dan dihasilkan  melalui teknologi terkini.Ia bersifat halus, lembut, rase wangi dan tulen, berkesan dalam menambah tenaga dan darah , juga menyelaras kitaran haid wanita.

Harga baru herba maharani haio 2018
Sekotak Maharani ada 6 kotak.comel.Setiap kotak conel ada 1 bebola yang berisi 50 biji pil herba maharani haio. So ,total sekotak herba Maharani ada 300 biji..


Kandungan Utama Herba Haio akak Jamu Ayam Hitam

Kalau you all nak tahu,Herba Maharanini mengandungi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga seperti;

- Pati Ayam Hitam
- Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cervus Nippon
- Radix Astragalus Membranaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Cyperus Rotundus
- Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Radix Salvia  Miltiorrhiza
- Rhizoma Dioscorea Opposita
- Radix Glycyrrhiza Uralensis

Haa tu dia berbelit lidah nak sebut nama semua ginseng ni kan? And  for your info, ginseng ginseng ini sangat mahal dan berkhasiat tau.. Tapi Alhamduliallh Herba Maharani ni murah jerr.. taklah semahal harga ginseng ginseng  nišŸ˜Š

Kesan Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

- Menambah tenaga dan darah
- Menyelaras kitaran haid
- Mengawal Keputihan
- Melegakan tekanan dan kesakitan

Selain itu ,herba maharani  juga memberi berita baik dan.menambah peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

▪ Melegakan masalah wanita dan gadis remaja (Senggugut,keputihan, peredaran darah haid, usaha mengelakkan kemandulan)

▪ Amalan yang baik kepada wanita lepas bersalin (menguatkan & mengecutkan otot rahim ,saluran peranakan)

▪ Melegakan sakit pinggang & belakang ,sakit sendi &lutut,angin dalam badan dan sebagainya.

▪ Mengaktifkan hormon estrogen ,progestron dan androgen wanita.

▪ Awet muda, menegang &  memberi keanjalan kulit.

▪ Menghilangkan keletihan , meningkatkan kadar metobolisme.


Keberkesanan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

▪ Menambah tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.

▪ Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.

▪ Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.

▪ Menguatkan tenaga dan stamina


Cara Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

> Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25 -50 biji pil kecil sekali sehari.

> Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selpas period (datang period)

> Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

> Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ini mungkin agak panas bagi sesetangah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25biji dan.jika badan rase panas minum banyak air kosong/mineral.

Kemudian kurangkan dos kepada 10-15biji

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani
6 bebola putih= 300biji kecil pil herba Maharani.

Jika ambil 10 biji sehari= 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25biji sehari= 12 hari ( habis sekotak, stop untuk bulan itu,,sambung selepas period)

Jika ambil 50biji sehari = 6hari ( habis sekotak, stop untuk bulan itu,sambung selepas period)

Harga  Baru Herba Maharani Haio 2018
Inilah rupa herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam ni..memang senang sangat nak telan


SEBULAN amalkan SATU KOTAK SAHAJA herba Maharani


Harga = RM113.20 sahaja
Postage:
RM7- semenanjung
RM10 - Sabah Sarawak

Macammana nak dapatkan herba Maharani ni?

WHATSAPP SEKARANG
012-9393042
Kiki







9 comments:

  1. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete
  2. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete
  3. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete


  4. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete
  5. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete
  6. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete
  7. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete
  8. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete
  9. Harga maharani
    Harga maharani
    Harga maharani 2016
    Harga maharani 2016
    Harga Baru Herba Maharani Haio 2018
    Promosi maharani
    Maharani murah
    Maharani promosi murah
    Testimoni maharani
    Kelebihan maharani
    Maharani pahang
    Agent maharani pahang
    Agent maharani perak
    Agent maharani kuala lumpur
    Agent maharani selangor
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani johor
    Agent maharani terengganu
    Agent maharani kelantan
    agent maharani temerloh
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani pekan
    Apa itu maharani
    Testimoni maharani
    Maharani untuk perbaiki period
    maharani untuk pregnant
    Tips untuk hamil
    Agent maharani
    Biznes maharani

    Kiki agent maharani yang sah..

    Call/whatsapp kiki :
    0129393042

    www.zakiahkamarudin.com

    ReplyDelete