Thursday, 11 October 2018

Bio Velocity Sleep Mate

      Bio Velocity Sleep Mate

Bio Velocity Sleep Mate


            Selamat petang semua pembaca blog kiki...

BERITA BAIK untuk anda  yang nak dapatkan set BVSM...
Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate  2018
Harga BVSM untuk 1 unit RM1,488

Tapi anda semua boleh dapatkannya dengan harga RM1,192 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. ANDA JIMAT RM888.00


BV Sleep Mate merupakan pelapik tiam yang mengandungi teknology  Bio Velocity iaitu tenaga matahari pagi yang disimpan dan diseimbangkan dengan garam laut dan disuntik ke dalam pelapik tilam BVSM ini.

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate . Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda.

BV Seep Mate  menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni , meneutralkan  gelombang bahaya sambil menguatkan gelombang positif  yang membentuk aura yang sihat dalam organisma,

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga , kita boleh meyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti  badan dan minda,

Tidur berkualiti sepanjang malam menjaga kesihatan hati dan mengurangkan risiko kemurungan, semasa badan kita rehat,semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja kerja pembaikan  ke atas  kecederaan dan penyakit penyakit akan dijalankan. Aktiviti otak kita yang mengawal emosi , proses pembuat keputusan dan interaksi sosial diberhentikan , membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi fungsi  sosial yang optima semasa kita bangun dari tidur.

Apabila anda bangun dari tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga . Dalam penggunaan jangka masa panjang , ia memberi manfaat kepada badan dimana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

BVSM ini dibuktikan secara saintifik melalui LAPORAN KAJIAN SAINTIFIK RUSIA oleh PROFESSOR EDARD KRIZHANOVSKY pada tahun 2013.

Hasil kajian saintifik ke atas Bio Velocity Sleep Mate oleh 21 orang doktor pakar penyelidikan dari 13 negara berlainan, sebuah journal, telah dihasilkan dan disiarkan dalam Open Jounal of ECOLOGY (Vol 4, No 11, Aug 2014)


Sila rujuk 

http://www.scirp.org/journal/oje

Thursday, 27 September 2018

Harga Promosi Herba Maharani Hai -O

Selamat berhujung minggu semua..
Berita baik untuk peminat herba atau jamu maharani haio!


HARGA PROMOSI HERBA MAHARANI HAI-O -www.zakiahkamarudin.com
Kebaikan Herba Maharani


Bermula dari  October 2018 sehingga December 2018, harga herba Maharani ni murah sangat-sangat especially untuk yang ambik set maharani kombo nih!

Beli 3 kotak pada harga RM113/box and kotak yang keempat, you all cuma perlu bayar RM59 sahaja!
Total yang you all kena bayar kalau you all grab harga promosi Herba Maharani Haio ni cuma RM398 jerrrr.
Jimat RM54 you all! 
Postage FREE, Kiki belanja! 
PROMOSI BULAN SEPTEMBER SAHAJA

Paling best, you all dah selamat secured dan tak pening nak fikir pasal jamu maharani putus stock!
4 bulan punya stock tu you all terus restock!

Kalau rasa 4 kotak ni terlalu banyak, haa you all sharelah dengan kawan-kawan. Harga kombo ni RM398 jer. 
So, kalau kongsi berempat, sorang cuma perlu bayar RM 99.50 jer! 
Dahlah FREE POSTAGE pulak tu!
Memang untung sangat-sangat! :)

So cepat whatsapp kiki..
.πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
012-9393042
Kiki



Monday, 2 July 2018

HARGA BARU HERBA MAHARANI HAIO 2018

HARGA BARU HERBA MAHARANI  HAIO 2018

Assalamualaikum and good day everyone!!

Herba Maharani turun harga uols after government declare 0% GST..
Hari ni kiki nak share dengan you all harga baru herba maharani haio bermula 1 june 2018..

Bermula 1 June 2018, harga herba maharani haio turun sebanyak rm7 sekotak..

Bermakna daripada  harga RM120 akan jadi RM113.20 sekotak bermula 1 June 2018.

Kiki rase lega dengan penurunan harga baru maharani ni, since kiki memang consume on monthly basis untuk kekal cergas dan awet muda gitu😊..

Sejak kiki mula makan herba maharani ni sejak 2013,ini dah kali ke empat herba maharani berubah harga..

Bermula dengan RM68 sekotak kepada RM98 sekotak, RM 120 sekotak (April 2018) dan sekarang RM113.20 .

Harga baru herba maharani haio 2018
Ni untuk regular customer kiki kat kL,En tunang tolong restock every month ..Bila tau harga naik RM120 mulai April 2018,En.Tunang terus restock 4 kotak untuk tunang tersayang..

Good news lagi untuk peminat Herba Maharani Haio ini, you all boleh join as member untuk enjoy rebate setiap kali pembelian herba maharani haio.

Setiap kali pembelian sekotak herba Maharani haio ni, you all akan dapat balik RM9..Jadi uols sebenarnya bayar RM 104  sahaja untuk sekotak herba maharani ni setipa kali uols buat pembelian..

Berminat untuk join ahli dan enjoy harga special herba maharani haio ni?
You All just whatsapp kiki..

Postage pun cumer RM5 sekotak kalau uol beli secra online.Kalau biasa, uol kena bayar postage RM7- RM10 kan bergantung kepada lokasi..

So memang berbaloikalu uols join member..Lagi good news setiap pembelian RM300 keatas akan dapar FREE postage!!. Jimat ke jimat??

Apakah itu Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam?

Herba Maharani atau nama sebenarnya ,Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa  dinasti Ming.

Ia dihantar dari farmasi diraja  ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani.

Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan,melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan..

Herba Maharani aka Jamu  Ayam Hitam ini menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga  dan dihasilkan  melalui teknologi terkini.Ia bersifat halus, lembut, rase wangi dan tulen, berkesan dalam menambah tenaga dan darah , juga menyelaras kitaran haid wanita.

Harga baru herba maharani haio 2018
Sekotak Maharani ada 6 kotak.comel.Setiap kotak conel ada 1 bebola yang berisi 50 biji pil herba maharani haio. So ,total sekotak herba Maharani ada 300 biji..


Kandungan Utama Herba Haio akak Jamu Ayam Hitam

Kalau you all nak tahu,Herba Maharanini mengandungi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga seperti;

- Pati Ayam Hitam
- Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cervus Nippon
- Radix Astragalus Membranaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Cyperus Rotundus
- Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Radix Salvia  Miltiorrhiza
- Rhizoma Dioscorea Opposita
- Radix Glycyrrhiza Uralensis

Haa tu dia berbelit lidah nak sebut nama semua ginseng ni kan? And  for your info, ginseng ginseng ini sangat mahal dan berkhasiat tau.. Tapi Alhamduliallh Herba Maharani ni murah jerr.. taklah semahal harga ginseng ginseng  ni😊

Kesan Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

- Menambah tenaga dan darah
- Menyelaras kitaran haid
- Mengawal Keputihan
- Melegakan tekanan dan kesakitan

Selain itu ,herba maharani  juga memberi berita baik dan.menambah peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

▪ Melegakan masalah wanita dan gadis remaja (Senggugut,keputihan, peredaran darah haid, usaha mengelakkan kemandulan)

▪ Amalan yang baik kepada wanita lepas bersalin (menguatkan & mengecutkan otot rahim ,saluran peranakan)

▪ Melegakan sakit pinggang & belakang ,sakit sendi &lutut,angin dalam badan dan sebagainya.

▪ Mengaktifkan hormon estrogen ,progestron dan androgen wanita.

▪ Awet muda, menegang &  memberi keanjalan kulit.

▪ Menghilangkan keletihan , meningkatkan kadar metobolisme.


Keberkesanan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

▪ Menambah tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.

▪ Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.

▪ Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.

▪ Menguatkan tenaga dan stamina


Cara Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

> Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25 -50 biji pil kecil sekali sehari.

> Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selpas period (datang period)

> Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

> Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ini mungkin agak panas bagi sesetangah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25biji dan.jika badan rase panas minum banyak air kosong/mineral.

Kemudian kurangkan dos kepada 10-15biji

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani
6 bebola putih= 300biji kecil pil herba Maharani.

Jika ambil 10 biji sehari= 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25biji sehari= 12 hari ( habis sekotak, stop untuk bulan itu,,sambung selepas period)

Jika ambil 50biji sehari = 6hari ( habis sekotak, stop untuk bulan itu,sambung selepas period)

Harga  Baru Herba Maharani Haio 2018
Inilah rupa herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam ni..memang senang sangat nak telan


SEBULAN amalkan SATU KOTAK SAHAJA herba Maharani


Harga = RM113.20 sahaja
Postage:
RM7- semenanjung
RM10 - Sabah Sarawak

Macammana nak dapatkan herba Maharani ni?

WHATSAPP SEKARANG
012-9393042
Kiki