Tuesday, 25 July 2017

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia


Assalamualaikum semua..Selamat datang ke blog kiki,kali ni kiki nak share dengan u oll senarai TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL MALAYSIA.

Mungkin dengan adanya Agent-agent di lokasi u oll ni,boleh membantu dan memudahkan urusan pembelian produk..Dan kami juga membuka peluang kepada u oll yang berminat nak mulakan perniagaan dan menjadi sebahagian dari team kami.

Bukan apa,sebab ramai yang mesej kiki dan bertanya soalan " kiki ada ke agent PB kat tempat akak ni..Teringin la nak la nak pakai,tapi jauh2 agentnya..", " kiki nak order maharani,tapi boleh COD tak..sebab nak urgent.."
Dan ramai jugak yang cari produk lain seperti ni di lokasi berdekatan ;

* Premium Beautiful
* Herba Maharani
* Sabun Marine Essence
* BB Plus Collagen
* Min Kaffe
* Pil Garlic
* Minyak Enjin JTX Gold
* Garam Buluh
* Dan lain-lain produk kesihatan dan kecantikan
.
.
Jom kiki perkenalkan sorang-sorang top agent Premium Beauitful seluruh Malaysia :

NO 1 CERTIFIED PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT PANTAI TIMUR

Haaa yang cantik manis ni lah kiki( hahaha puji diri sendiri pulak)..Kiki dari pahang,tapi kiki juga cover seluruh malaysia..Kalau ada yang contact kiki untuk appoinment Premium Beautiful inshaAllah kiki akan terus ke lokasi u oll ya.
So,kepada sesiapa yang berminat untuk membeli produk-produk,yang nak kurus,nak cantik dan nak sihat boleh la contact kiki ya.
Yang berminat nak mulakan biznes,atau yang nak buat side income tapi tak tahu camne caranya pun boleh contact kiki..kiki akan ajarkan cara A to Z..no malu malu yerr

☎ 012-939 3042
fb : zakiah kamarudin
Ig : zakiah kamarudin

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT JOHOR


Orang Johor mana orang johor hehehe..Meh kiki kenalkan,Top agent Johor yang cantik manis ni namanya Suzy..Juga seorang guru di sebuah sekolah di Masai..Sangat hebat dan pandai dalam bab2 pengalihan lemak..

Kalau ada orang2 selatan dan Johor khasnya,yang berminat untuk memakai Premium Beautiful dan lain2 produk,boleh contact suzy ya..InshaAllah suzy akan bantu uolls..
.
Contact Me :

Suzy
☎ : 014 - 833 7723
Fb : Suzila Zakaria
Ig : Suzila widad
.

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT KL/SELANGOR

Top Agent KL/Selangor yang manis ni pulak namanya Nana..Ibu anak dua bekerjaya ni mempunyai pengalaman dalam biznes Premium Beautiful ni hampir 2 tahun..

Dengan pengalaman yang nana ada ni,u olls tak perlu lagi ragu2 untuk berurusan dengannya..Nana boleh bantu uolls yang nak kurus,nak cantik dan nak ada shaping dengan Premium Beautiful..Orang selangor dan KL boleh contact nana untuk pembelian PB atau mana2 produk..

Untuk baca lebih details lagi mengenai top agent dari KL/Selangor ni,boleh layari blog nana ni ya.. click link ini
.
http://ctnorhana.blogspot.my/?m=1
.
Contact Me

Nana
☎ : 012 - 965 8910
Fb : Siti Nor Hana
Ig : hana_arm

.
Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGRNT KL/ GOMBAK/ BATU CAVES/SELAYANG

Haa adik manis ni Top Agent Sekitar KL/Gombak/Batu Caves dan Selayang..Kalau ada akak2 dan adik manis berdekatan area ni boleh terus contact Mimi ni..

InshaAllah mimi segera memberikan servis Fitting Pemium Beautiful..
Selain PB uolls boleh jugak dapatkan produk2 seperti Maharani,Sabun pencuci marine essence,sabun eziclean,min kaffe dan macam2 lagi lah produk kesihatan dan kecantikan..
U olls boleh call/whatsapp mimi untuk pembelian dan appoinment..

Mimi
☎ : 017- 277 9440
Fb ; Syamimi Azka
Ig;

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT KLANG/SHAH ALAM/ BANTING


Haa ibu anak dua yang cantik bergaya ni Ida namanya..Ida cover area selangor dan kawasan sekitar..Kalau uols yang ada area sini boleh dapat kan Premium Beautiful dan pelbagai produk lain dengan ida..

Orang selangor lebih-lebih lagi area klang/shah alam/Banting boleh contact ida ya.
Untuk baca lebih details lagi mengenai top agent dari Selangor/Klang/port klang ni,boleh layari blog ida ni ya.. click link ini
.
http://www.rajactsuhaida.com/?m=1
.
Contact Me

Ida
☎ : 013 - 202 3797
Ig : raja siti suhaida
Fb : raja siti suhaida

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT NEGERI SEMBILAN



Zaara yang cantik dan comel ni pulak,Top Agent di Negeri Sembilan..Bagi memudahkan orang di sekitar Negeri Sembilan untuk mendapatkan Premiun Beautiful dan lain2 Produk, uolls just contact je zaara..

Zaara akan bantu u olls untuk pakai PB dan produk2 lain..Just call/whatsapp jer zaara.
.
Untuk baca lebih details lagi mengenai top agent dari Negeri Sembilan ni,boleh layari blog zaara ni ya.. click link ini
.
http://rajazaharah.blogspot.my/?m=1
.
Contact Me

zaara
☎ : 013 - 280 9463
Fb : zaara zahra
Ig : zahrazaharah88
.


.

Wednesday, 12 July 2017

Mitos Corset Hanya Untuk Orang Yang Gemuk


Selalu sangat kita di gembar gemburkan corset hanya untuk orang gemuk..Sebab tu bile tanya orang kurus kebanyakannya akan beri respondπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡


Saya dah kurus, pakai PB corset nanti akan lagi kurus! Taknak lahhh😨

Okey adik, !akak Paham... kalau badan kita dah macam papan ke..pembaris kee...MESTI KITA TAKNAK JADI LAGI KURUS!

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk


So, WAJIB you #Selamattt kan diri dengan pakai #PremiumBeautiful sekarang!Eh dah kenapa plak akak ni? Tak paham.ke aku taknak kurus dahhh?

Ok now. You dah kurus. Bersyukur dikk..ramai gila yang nak kurus macam you. TAPI ingat tau,orang kurus tak semestinya takde masalah..

Kebiasaan orang yang kurus akan mengalami;

1- TAKDE SHAPE - kebanyakan yang kurus ni... punggung dan breast agak kempis πŸ˜“ walaupun jeans size 25..tapi tang bootayh tu kosong jerrr... bra pun terpaksa beli yang padded (tu pon lompong kat dalamπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚). Atas, tengah, bawah..sama je...macam pembaris.

You know whattt???
Premium Beautiful nii..boleh bagi impak besarrr sangat kat YOU! dari cup A, selalunya boleh naik ke B atau C, instantly!
And tang bootayyhh pun boleh makin bulat tauuuu. Tu secret yang PB Expert akan ajar YOU! Tak payah u beli panties yg padded utk nampak mcm ada punggunggg hehehπŸ˜™

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk


2- BONGKOK - yang ni ...common sangat kat orang kurus melidi yang orang gelarkan papan. Tiup angin pun terbang koo... bila bongkok... tu yang postur pun tak berapa lawa. Macam iklan Selamatt tu. Kurus elok dah...pakai baju nampak macam hunchback pulak. Sometimes dah bongkok, boleh lead to sakit belakang pulak!

Of courseee....korset memang membantu sangat untuk postur! Dah la uols dah kurus..lawaaa sangat kalau duduk postur cantik..jalan pun dah macam model kauuu.. curlasttt! Andddd...kita semua mmg try hard nak duduk tegak kan..cuma selalu lenguh pastu kita hunch balik..
PB lahhb kawan baik postur uols tuuu..die keep good posture je..NATURALLYYY!

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk


3- PERUT BUNCIT- Kalau kurus sangat...bila buncit sikit punnn..nampak macam OBVIOUS sangat! So thats why mereka suka sangat pakai PB nihhh...lepas 3 bulan..bila tak pakai corset punnn..automatic perut bunchhh tu takde!!! Pastu bestnyaa uols maintain je bentuk badan kurus curvy tu bertahun2 😁😁😁

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk

4- MASALAH WANITA - ni standard la...chubby ke kurus...senggugut, rahim jatuh tu sangat mudah nak jadi dengan gaya hidup sekarang.
Best sangat pakai Premium Beautiful sebab dapat kurangkan sakit sneggugut yang sangat tak selesa! And of course pemakaian girdle yang ngam2 tuuu dapat bantu elakkan masalah rahim jatuhhhh 😍 and yang nak conceive punnn..bagus sangat sbb bila pakai PB ni..dapat bantu sihatkan rahim and regularkan period cycle!

Lepas tu..PB boleh jadi set berpantang uols pulak lepas bersalinnn!

That's why lahh..RAMAAIIII client Premium Beautiful yang kurus pun beli tauuu...sometimes lebih dari 1 set!!!

So jangan skeptical. Uols try dulu.
Free fitting dengan our PB expert seluruh Malaysia. Mesti u akan terkejut.
Sebab Premium Beautiful bukan sekadar cakap2 ke.it really delivers good testimony! And we will make sure uols akan dapat size dan shape yang uols nal!

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk


Jangan takut ya...PB expert mmg besemangat bila cakap pasal PB..tapi kami takkan paksa pun uols beli😎 just nak make sure uols dapat maklumat yg betul dan selesa memakai bertahun2!

Love❤
Kiki 012-9393042
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
Premium Beautiful Expert No1 Malaysia


Dapatkan Berat Ideal Dengan Premium Beautiful


Sekarang ni dah macam-macam cara nak dapatkan berat ideal. Kalau search kat Youtube, berlambak-lambak video untuk kecilkan pingganglah, kecilkan peha dan bahagian-bahagian lain lah. Kalau search kat google pun, banyaknya cara diet, dan cara nak dapatkan berat ideal. Cuma masalahnya sekarang ni kita ni. Terbuat ke tidak? Ada yang buat dan menjadi, alhamduillah lah. Tapi rasanya ramai yang seperti hangat-hangat tahi ayam je lah. Awal-awal je rasa excited nak buat itu semua tapi lama-lama jadi fed-up dan malas. Banyaklah alasan seperti tiada masa lah, tiada budget lah, dan pelbagai alasan yang lain lagi.

Dapatkan Berat Ideal Dengan Premium Beautiful


Kalau ikut cara Kiki, hanya pakai Premium Beautiful corset je. Mudah sangat. Sebab kita cuma sarungkan di badan je, dan dah settle. Yang lain, biarlah Premium Beautiful corset bekerja untuk badan kita. Bab alih-alih lemak ni, biar PB je yang buat kerja, kita, cuma teruskan rutin pakai PB ni setiap hari.At least sehari sarungkan 8 jam..Tak susah pun pakai sepanjang office hour je pun😊😊😊😊

Susah? Well, takdalah sesusah mana jika dibandingkan dengan nak buat exercise atau diet. Awal-awal tu mungkinlah rasa susah sikit, sebab tak biasa kan. Tapi, kalau susah sedikit ni pun kita tak sanggup, alamatnya lupakan lah hasrat nak kurus tu. Bila dah lepas 2 minggu tu, tutup mata pun dah boleh pakai corset ni dengan senangnya. Tak sampai 5 minit dah siap. Takdalah menyusahkan pun. Yang penting badan kita jadi lebih fit, dan slim seperti yang kita kehendaki. Kalau tak, bila berjalan tu, semuanya bergegar :p

Terpulang, cara mana yang anda pilih untuk badan anda. Kalau selesa dengan senaman, teruskan. Tapi kalau rasa leceh dan tak konsisten ,better pakai je lah corset ni.

Dapatkan Berat Ideal Dengan Premium Beautiful


Kalau nak dapatkan corset dengan Kiki, Kiki akan pastikan, yang corset anda tu memang muat, tak ketat, dan tak longgar tapi memang ngam-ngam je di badan anda. Jadi, nak bergerak bebas pun takda masalah. Percayalah kt Kiki corset Premium Beautiful ni, bila dah sarung tu, automatically, you all akan rasa sayang nak tanggalkan bila lihat sendiri perubahan pada badan anda.

Kalau berminat boleh Whatsapp 
kiki 012 -9393042
❤❤❤❤❤❤

Special discount untuk blog reader kiki.😊😊😊