Wednesday, 31 May 2017

Iklan Raya Premium Beautiful 2017 - Premium Beautiful Expert

Da tengok Iklan Raya Premium Beautiful 2017? Kalau blum scroll bawah, click PLAY
.
.
.
Best ker best? Mestilah best. Lebih penting, u ols dapat tak mesej yang kami nak sampaikan? Hint: #Selamattt
.
iklan raya premium Beautiful 2017- Premium Beautiful expert  www.zakiahkamarudin.com
.
So, kalau u ols memang dah pakai Premium Beautiful Classic or Elegance, janganlah selamat sorang-sorang. Kesian tak adik beradik, ipar duai, kezen-kezens u ols yang lain tu.
.
iklan raya premium Beautiful 2017- Premium Beautiful expert  www.zakiahkamarudin.com
.
Jadilah Penyelamat. Selamatkan Hari Raya Anda dan Keluarga serta Kawan-kawan.
.
iklan raya premium Beautiful 2017- Premium Beautiful expert  www.zakiahkamarudin.com
.
Kalau nak pakai Premium Beautiful or nak jadi Agent PB, silalah Whatsapp :
 kiki O12-9393042
.
Jangan la malu-malu tau..kiki akan bantu selamattt kan uols..Nak tau tak,nak tau takkk...Sempena raya ni kiki ada buat promosi raya tau..Harga diskaun + FREE GIFT sehingga RM300

😍😍😍😍😍
.
P/S: Ada Promo Raya 2017 tau
.
iklan raya premium Beautiful 2017- Premium Beautiful expert  www.zakiahkamarudin.com

Monday, 8 May 2017

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Premium Beautiful adalah corset exclusive yang mempunyai kelebihannya yang tersendiri..Sudah lebih 20 tahun dipasaran satu jangka masa yang agak lama kann..


Walaupun sudah lebih 20 tahun di pasaran,namun Harga Premium Beautiful tetap maintain..Harga Premium Beautiful yang mampu milik,membuatkan ia mendapat tempat di hati para wanita yang inginkan bentuk tubuh yang sihat dan cantik..Dengan memberi jaminan baik pulih seumur hidup pada si pemakai( LIFETIME WARRANTY ),memang satu jaminan yang tinggi bagi mereka yang sangat pentingkan Quality dan kepuasan diri..


Thats why,ramai yang tetap memilih premium beautiful dan bab harga tak menjadi penghalang bila paham apa kebaikan yang PB boleh bagi pada diri..Jom berkenalan dengan Premium Beautiful terlebih dahulu 😊😊😊
Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful
Gara gara PB sampai tak tahu mana satu anak dara dan mak dara..😊😊😊


APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL


Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untukperlangsingan dan kesihatan..Premium beautiful jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat..


Premium Beautiful Menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaituAmerika Syarikat, Jepun dan Jerman, korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.


Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared Rays(FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai..

Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi F.I.R sejak lebih 20 tahun dahulu sehingga kini. 

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful


Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan..


1.LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Kalau anda semua perasan,bra yang biasa kita beli di pasaran tu,CUPnya berbentuk bulat..Cup yang berbentuk bulat sebenarnya akan menekan puting payudara kita dan sekaligus mendedahkan seseorang wanita kepada kanser payudara..Warna puting kita juga akan menjadi lebih gelap..


Sebaliknya,CUP long bra premium beautiful ini berbentuk pyramid dan memberi ruang kepada puting untuk bernafas dan dapat menampung payudara kita supaya lebih terletak,tidak jatuh dan tidak bergoyang/bergegar..Warna puting juga menjadi lebih cerah..hehehe malu kan bila kita berjalan atau melakukan aktiviti pastu dada kita bergegar/bergoyang..malu kannn


Lace 'Cup' yang sangat anjal dapat mengelakkan payudara kita dari melimpah keluar..So payudara kita akan nampak lebih anjal dan tegang..FIR yang telah disuntik pada lace Long Bra PB ni,sekali gus akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih dan tidak juga berkurang..


2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.


Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan kita, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai dengan cara yang betul..Belakang badan kita juga,tiada kesan tali bra yang berbenjol akibat lemak kita yang tertekan oleh tali,berbanding jika kita pakai bra biasa akan kelihatan kesan benjolan lemak di belakang badan..


Kalau nak tau,FIR (Far InfraRed Rays) adalah paling banyak disuntik di bahagianpaling hadapan Long Bra premium beautiful..Then,ia akan membantu membakar lemak di bahagian perut kita yang buncit..Bila dah consistently pakai Long Bra PB,jangan tak percaya pulak perut u olls dah jadi "flat" ya..hehehe inilah kuasa FIR yang ada pada Premium Beautiful



Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful


2. WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful
Mempunyai 7 Tetulang memori yang dapat membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok ,Slip Disc, dan sakit pinggang..Waist Nipper Premium Beautiful juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk..Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan..


ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!


Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini..Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu..


Perut menjadi kemas dan rata disini..Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'..


Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping..Cara menggunakannya,tarik nafas sebelum menarik tali tersebut..Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus..Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya..

Waist Nipper premium beautiful mengandungi suntikan Far InfraRed Rays yang paling banyak..Dapat membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung serta dapat mengunci lemak yang telah dialihkan tadi..So,bahagian dada dan punggung akan lebih nampak montok dan anjal..


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

3.LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Kalau anda perhatikan,bentuk di hadapan Long Girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita..Long Girdle memainkan peranan untuk mengalihkan lemak di sekitar pinggang dan belakang..Sikit demi sikit,masalah lemak berlebihan di sekitar badan dapat dihilangkan secara semula jadi dengan bantuan FIR..

Long Girdle premium beautiful ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme kita yang semakin menurun sejajar dengan pertambahan usia kita..

Lapisan Far InfraRed Rays(FIR) di bahangian depan Long Girdle bolehmembantu mengelakkan masalah kebiasaan yang dialami oleh semua kaum wanita..Contohnya : sengugut,rahim jatuh,fibroid,dan lain-lain..Kalau wanita-wanita di luar sana sarungkan long girdle dan mempunyai masalah yang kiki listkan tu,jangan terkejut ya kalau datang bulan(period) darah haid tu keluar lebih pekat daripada biasa dan berketul-ketul..Jangan takut,itu adalah healing process yang disebabkan oleh FIR tadi..Habis semua ketulan-ketulan darah,darah kotor yang selama ini tersembunyi/tersumbat di rahim kita,ianya ditarik keluar..

Lihat gambar diatas,perasan tak ada "Love Shape" nipis di bahagian punggung..'Love Shape'nipis ini boleh membentuk pinggul agar menjadi lebih menarik dan dapat mengukuhkan kedudukan pinggul..Boleh dikatakan sebagai support untuk punggung kita sekiranya kita rasa punggung kita jatuh menggeleber..Mesti la kita nak punggung kita cantik dan montoks kann..hahaha suami pun suka kannn..betul tak :-)

Boleh membantu menguatkan rahim,mengemaskan bahagian perut sertamenghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..


Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar..
Terdapat lubang angin/udara pada Long Girdle premium beautiful yang berfungsi untuk mengawal keputihan, membantu pengaliran darah dan udara untuk menghilangkan kesan bau pada alat sulit wanita..Kalau wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk,pemakaian long girdle ini boleh mengatasi masalah itu..



Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Ini Testimoni kiki sendiri tau..kiki diperkenalkan PB ni oleh suami kiki sendiri.Dia belikan pb untuk kiki pakai lepas badan kiki naik mendadak lepas bersalinkan anak pertama.


Kalau tengok badan kiki,sebelum bersalin pun gempal dan perut buncit..Gambar kat atas ni gambar kiki dukung anak ke dua..gambar pakai baju kerja tu,gambar kiki sebelum pregnant anak ke2..


Anak ke 2 kiki tu baru lah kiki dapat merasa berpantang dengan premium beautiful ni..Best sangat berpantang dengan PB..Perut kemas,sakit-sakit pinggang pun tak de,rahim juga cepat mengecut..


TESTIMONI BERPANTANG


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful


TESTIMONI BADAN RAMPING


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful


CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

LONG BRA


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful



  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payudara ke dalam cup bra
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang 

  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.

  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.

  • Betulkan kedudukan bra di mengikut keselesaan anda..





WAIST NIPPER


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful



  • Kedudukan bengkung, pastikan "batu permata berada betul betul di tengah badan..Pasangkan kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya.


  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.

  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan..





LONG GIRDLE

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
  • Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
  • Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
  • Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari..


                                 *tips*
Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar olehagent yang diiktiraf dan terlatih..Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..



HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact saya untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu Harga Premium Beautiful untuk saiz kita..


Harga anggaran Premium Beautiful untuk :


Premium Beautiful Elegence


Harga corset PremiumBeautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda


Premium Beautiful Classic

Harga Premium Beautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..

Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan,jadi u olls contact je kiki..nanti kiki akan tolong ukurkan ya..


Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri,follow je step yang kiki share kat bawah ni ya..




CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful




CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi
  • Dilarang menjemur pakaian dibawah sinaran cahaya matahari
  • Dilarang menggunakan seterikaDilarang menggunakan mesin basuh
  • Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air



CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL


Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash(boleh dapatkan dari agent yang sah.Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok PB andaBilas dgn air bersih.Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari.(elok didalam rumah)PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :
1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..

Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan

Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakan waranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY).
.



Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful



Premium Beautiful Wins,READERS CHOICE AWARD


Kalau u olls nak tau,Premium Beautiful telah menjadi Winner of "Reader's Choice" Award-The Best Body Shapping Lingerie voted by Natural Health Megazine Readers

Haa..kalau u olls masih tertanya tanya kenapa lah orang suka sangat dengan premium beautiful ni kan,kiki rasa uolls patot cuba dan pasti menemui jawapannya..

U olls bayangkan lah,kalau la premium beautiful ni bukan lah produk yang memberikan manfaat kepada si pemakai,kenapa ianya dipilih menjadi pemenang "Readers Choice" Award ?betul tak..

Memang dah terbukti Premium Beautiful ni memberi keselesaan luaran dan dalaman kepada para pemakai
..

U olls pasti berpuas hati memilikinya..Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita..


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful


Harga Premium Beautiful Murah 2017 Dan Testimoni Premium Beautiful


APA KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL



1
- Premium Beautiful merupakan korset kesihatan tertua, dah 23 tahun di Pasaran. Ianya perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays (FIR) bukan sahaja dipasarkan di malaysia, bahkan ke serata dunia hingga ke US, UK, Australia, Jordan, Jeddah, Tokyo dan lain-lain.


2- Mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS,Premium Beautiful merupakan pakaian dalam paling laris dan terhangat di pasaran kerana ianya sangat berkualiti dan tahan lama..Maksud SUPERBRANDS, produk yang tinggi kualiti dan tinggi kuantiti sepanjang penjualan dan penggunaannya.. Sekali melabur pakai sepanjang masa.


3- Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang

Siapa yang adan masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, INSHAALLAH Premium Beautiful dapat membantu masalah anda..


4- Korset Pelbagai Guna One Stop Center Premium Beautiful memiliki segalanya..Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan..

Kesihatan badan akan lebih terjamin, In sha Allah, di samping dapat memecahkan lemak..Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna..oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful..Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas..No more bulge dan berlipat-lipat sana sini..Sambil tu getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan..


5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan  Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran untuk korset yang sama league dengannya..Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range harga RM4,000- RM6,000 untuk satu set???


6- ..Sebarang kerosakan akan dibaiki secara . Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset..

Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti :

- Koyak (bukan digunting)

- Hook tercabut

- Tetulang patah


Agak-agak dengan RM2,000 ni mahal tak kalau dengan hanya RM2,000 anda -

- Guna dan pakai sepanjang hayat

- Kos repair percuma sepanjang hayat

- Tak perlu beli bra dan panties lagi

- badan mantain cantik dan tak mengembang, tak menggeleber..


kalau beli pil kurus dah RM100 sebulan, jamu ketat rahim RM100 dah RM200 total dah RM2,400 SETAHUN..


RM 2400 SETAHUN vs Premium Beautiful harga RM2,000 boleh pakai bertahun-tahun..Beli Premium Beautiful Sekali Seumur Hidup..

Kesimpulanya, Premium Beautiful memang mahal kalau hanya dengar cakap orang jer.. Sampai bila asyik dengar cakap orang jer kan...



Mai try contact kiki sekali,kita bual2..Harga boleh runding 😍😍..Untuk dapatkannya boleh menghubungi kiki ya,agent yang sah :


           ❤❤❤kiki 012-9393042❤❤❤