Monday, 17 April 2017

Harga Murah Premium Beautiful 2017


Betul ke masih ada yang tak apa itu PREMIUM BEAUTIFUL?

Premium Beautiful adalah corset pembentukan badan.
Ianya merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada :
✔LONG BRA or SHORT BRA
✔WAIST NIPPER
✔LONG GIRDLE

Harga Premium Beautiful Murah 2017 - www.zakiahkamarudin.com


Setiap bahagian ada peranan dan fungsinya.

1-LONG BRA
*Fungsi utama long bra adalah untuk menganjal,menegang,dan membentuk payudara.
*Cup yg berbentuk piramid
-mengelak dari payudara jatuh
-mengelak dari kanser payudara
-membantu mengembalikan
kecerahan dan kesegaran puting payudara

2-WAIST NIPPER
*Rekaan secara flexsibel,mengahasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

*Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra,dan turut berupaya memperbaiki postur tubuh.

3-LONG GIRDLE
*Lubang angin mengawal keputihan,pengaliran darah dan udara unutk mengurangkan kesan bau.

*mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.

*LOVE SHAPE nipis untuk membentuk pinggul yg menarik,dan mengukuhkan kedudukan pinggul.


Harga Murah Premium Beautiful 2017 - www.zakiahkamarudin.com

KEISTIMEWAAN UTAMA Premium Beautiful Corset :

πŸ“Œ Mempunyai teknologi FAR INFRARED RAYS yang di sulam pada setiap bebenang premium beautiful. Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabric corset biasa.

πŸ“Œ The only corset yang dapat pengiktirafan SUPERBRAND.
Superbrand hanya akan diperolehi oleh product atau service yang high quality dan high quantity.

πŸ“Œ Rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yaang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.

πŸ“Œ ONE STOP CENTRE di mana ianya di reka khas sebagai pakaian dalam yang memberi 30% kecantikan 70% kesihatan dan memberikan 100% keyakinan dan keselamatan pada pemakai.

πŸ“Œ Mampu dimiliki oleh semua orang yang bercita-cita untuk mempunyai bentuk badan yang kemas dan cantik.

πŸ“Œ Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi corset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau pun tetulang corset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.

πŸ“Œ Mempunyai kuasa regangan 360 darjah di mana bila pakai premium beautiful corset, pergerakkan kita tak mungkin seperti robot ataupun kayu smile emoticon kerana dengan kuasa regangan ni kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam dan sebagainya
.
Premium beautiful ni buatan mana?
Buatan Malaysia dear 😊😊

PREMIUM BEAUTIFUL SANGAT SESUAI UNTUK:
-mereka yang nak kurus
-mereka yang nak cantik
-mereka yang nak sihat
-body kendur sana sini,lemak berlebihan yang tak terkawal
-masalah senggugut
-migrain
-sembelit
-back pain/sakit-sakit belakang/sakit pinggang
-banyak angin
-yang bakal bersalin atau selepas bersalin
-stretchmark
-selulit
-breast lump
-sakit tulang belakang
-masalah kesukaran tidur
inginkan ZURIAT


Nak dapatkan harga Murah Premium Beautiful 2017? Cepat cepat whatsapp kiki..semuanya boleh dirunding..Jangan risau beli tak beli kiki tak kisah 😊😊😊

❤❤❤ 012-9393042

#PremiumBeautiful  #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautifulPahang #PakarShapingBadan #SetBerpantang #SetBersalin #NakKurus #NakKawen #PremiumBeautifulExpert #PBExpertPahang #ApaItuPB #NakDiet #PBMurah #AnsuranPB #PBInstallment

Friday, 7 April 2017

TESTIMONI BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL 2017

PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : HILANG 11KG SELEPAS 44 HARI PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET SEBAGAI SET BERPANTANG 😱😱😱😱😱


Hi you all :)
Lamanya Kiki tak share testimoni terbaru premium beautiful korset ni kan?

Kiki jugak salah seorang pengguna tegar Premium Beautiful, hampir 3 tahun dah pakai..

So, sayang sangat rasanya bila dah pakai dan rasa kesan hebat dari Premium Beautfiul Korset ni, kiki nak stop sharing kebaikan premium beautiful ni kan..InshaaAllah segala persoalan you all about Premium Beautiful Korset ni, akan kiki akan jawab sebaik mungkin :)

Okaylah. Kali ni bukan cerita pasal kiki tau. Kali ni kiki nak share testimoni hebat premium beautiful korset by one of our Top Leaders Circle's sister yang berjaya hilang 11kg selepas 44 hari pakai Premium Beautiful ni sebagai set berpantang ..

Sama macam ubat. Kalau doctor pesan suruh makan 3 kali sehari untuk cepat baik and kita follow, InshaaAllah kita akan cepat sihat dan baik. Betul tak? :)

So sama macam formula premium beautiful korset ni. Kalau Premium Beautiful Expert pesan pakai setiap hari minimum 8 jam sehari, so mestilah ikut tau kalau nak result yang sama macam we all experienced ni :)

So kiki nak share experience Norarni Yusnida yang berpantang anak ke dua dengan PremiumBeautiful..

Arni mmg jenis kalau pregy mmg besor. Masa pregy anak sulung, berat cecah 69kg. Pregy anak ke-2 berat cecah 67kg. And abak kedua lahir berat 3.7kg tau! So boleh byg la ye besor mana perut ku membesorπŸ˜‚

Arni bersalin normal. So by right hari pertama mmg da boleh terus sarung waist nipper tu. Tapi arni xleh cangkuk waist nipper tu. Sbb buncit sgt perut ni. Sedih tau!

Hari ke3 arni paksa cangkuk waist tu. Then lepas tu makin lama makin senang. 

After bersalin, berat arni turun dari 67kg ke 56kg. Kadang 55kg. Berat arni mmg takat ni je. So yg hari ke 5 tu mmg berat ni lah. 


Korang nak tau x, magic nya Pb ni. Walaupun berat yg sama, tp bentuk bdn boleh jd xsama. Sebabnya....

Mesti korg terkejut. Berat arni tak turun pun. Mmg takat tu je. Yelah, makan byk kotπŸ˜‚sbb asik lapa. Kita breastfeed anak kan. Tapi korg tgk lah sndri hasil nya pakai pb. Even berat sama, tp nampk slim kan day 44 tu drp day 5πŸ™Š

So harap boleh turun lagi lah. Hari ni turun sikit berat 54kg. Haha. Moga leh la capai 50kg atleastπŸ˜€


Tringat dlu berpantang anak first, mintak suami bwk kan seluar jeans yg sll pakai sblm pregy, konon nk pakai lepas pantang. Tapi mmg tak muat wehπŸ˜‚


Kali ni confident je, mintak husben bwk kan bj kurung size XS nak pakai waktu kenduri. Memamg muat pun!!


So memang berbaloi tau pakai PB ms berpantang😍😍😍




Terbakar tak uols dengan perkongsian arni ni..Lagi terbakar bile tengok testimoni..


Testimoni berpantang dengan Premium beautiful - www.zakiahkamarudin.com
Hari ke 44 terus macam anak dara ..

Uols boleh tengok,kalau hari ke 5,perut arni still macam ada baby kan..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. Nasib arni buat pilihan yang bijak berpantang dengan #PremiumBeautiful .. Terus macam anak dara kan.. ni yang buat kiki pun nak berpantang lagi 😍😍😍. Doakan yer..kot kot ada rezeki baby Muhamad lepas ni..😘😘😘


So untuk uols yang masih tercari set berpantang jangan ragu ragu.Cepat buat pilihan bijak denga. memilih #PremiumBeautiful sebagai set berpantang yang boleh pakai untuk next baby..Jimat dan berkesan..😊😊😊😊

Apa lagi..cepat contact kiki..Nak bagi special price untuk mummy to be.. Yang bukan mummy pun ada discount tau😍😍😍

☎☎☎ 012-9393042
❤❤❤❤❤❤❤


Thursday, 6 April 2017

Premium Beautiful Korset No 1 Di Malaysia

Mahal ke Premium Beautiful Corset ni? Kalau mahal kenapa permintaan sentiasa ada je setiap hari..Uols tengok bukti ni..

Premium Beautiful Corset No 1 Di Malaysia-www.zakiahkamarudin.com
Semua ni cash buyer Premium Beautiful

KENAPA ??

Sebab mereka ini semua dah bandingkan kaedah mana yang lebih jimat sebenarnya..Pengalaman mereka sendiri guna korset yang biasa-biasa tu,kosnya lagi mahal dari harga Premium Beautiful Corset ini..

Kos korset Biasa-biasa ( korset pakai buang )

1 tahun = RM600 X 2 = RM1,200

2 tahun = RM2,400

3 tahun = RM3,600

10 tahun = RM12,000

Wahhh...kalau dengan korset Premium Beautiful,range harga dari RM2,200 boleh pakai bertahun tahun tauu..Kalau rosak,koyak,patah atau apa2 lah jenis kerosakan boleh hantar repair FREE jer..Sebab Premium Beautiful ni WARANTY SEUMUR HIDUP..

Bukan itu sahaja,Bila pakai korset pembentukan badan dan kesihatan Premium Beautiful ni dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan seperti -: sakit pinggang,senggugut,bantu untuk naikkan peranakan,hilangkan keputihan dan yang paling seronok dalam sihat dan cantik dengan hanya pakai baju dalam ajaib ni jer..

Kesian customer yang pakai set pakaian dalam ajaib Premium Beautiful ni tau,dalam masa beberapa hari je terpaksa terima padah bila pinggangnya makin hari makin mengecil,perut yang buncit makin hari makin slim..

Sekarang ada pulak promosi untuk Set Premium Beautiful ni..Anda jimat RM400 untuk setiap set tau..U ols boleh terus contact kiki untuk ambil ukuran u ols dan dapatkan size paling sesuai..

Setiap orang saiz tak sama..Sebab Premium Beautiful ni direka khas untuk setiap inci pada badan kita..Memang selesa sangat-sangat dan anda akan dapat rasakan perbezaannya dengan korset-korset yang lain..

U ols contact kiki tau..Special offer kiki kasi u ols 😘😘

Whatsapp kiki 😍😍😍
012-9393042