Thursday, 30 March 2017

INFINENCE SKIN CARE


                   BERITA BAIK!!!!!!!!!

WAH... Percuma SERUM bernilai RM189 dengan setiap pembelian Full Set Infinence...

INFINENCE SKIN CARE - www.zakiahkamarudin.com
Full Set Infinence


Antara testimoni Infinence skin care;

INFINENCE SKIN CARE- www.zakiahkamarudin.com
Testimoni 1; muka gebu dan tak kering lepas dicuci..Even berpeluh, muka tak berminyak.😊😊
Testimoni 2; Hidung rase bersih je, no blackhead..Muka bersih je..nak make up pun malas..
INFINENCE SKIN CARE- www.zakiahkamarudin.com
Testimoni 3; Skin care yang best sangat... Muka pun rase lembut je..😊😊😊



Best tak uols bile dah tengok testimoni Infinence ni? Excited tak nak cube?? Untungnya kalau uols grab sekarang, sebabnya beli Full set Skin Care Infinence ni terus dapat FREE SERUM... HARGA MURAH sangat sampai terkejut client dengar... Kualiti setanding jenama oversea Sxx, Dxxx. & Mxxx Xxx..


INFINENCE SKIN CARE- www.zakiahkamarudin.com
Macam mana rupa Infinence tu ye??  Ini la rupa infinence tu..Besar jugak kandungan dia sebotol.. In Shaa Allah boleh tahan untuk 3-4 bulan penggunaan..


KELEBIHAN INFINENCE SKIN CARE

 Pencuci Muka Infinence
- Mampu cuci make up dan sel kulit mati  secara total

Toner Infinence
- Cepat meresap dan buat kulit terus lembab.

Serum Infinence
- Buatkan garisan bawah mata dan garisan halus di muka hilang

Cream siang & Malam Infinence
- Tidak melekit bile dipakai..

Harga Infinence sangat murah dan kualiti setanding produk skin care antarabangsa ..



KEUNIKAN INFINENCE SKIN CARE

Selamat, lembut digunakan tanpa harmful chemicals
- No SD -Alcohol
- No Mineral Oil/Silicone Oil
- No Petrolatum
- No sulfatr Surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES)
- No DEA/MEA (diethanolamine/monoethanok
- No Parabens
- No MIT/MICT Preservatives
- No Artificial Colorants

INFINENCE SKIN CARE - www.zakiahkamarudin.com




Inilah dia 1 set Infinence yang mengandungi;

1)Hydrating Duo Cleansing Mousse
2) 24H Hydrating Toning Essense
3) Intensive Triple Reviving Serum
4)Essential Illuminating DayCream
5) Advanced Overnight Regeneration Cream




Harga Infinence Skin Care

1)Hydrating Duo Cleansing Mousse (RM119)
2) 24H Hydrating Toning Essense ( RM 169)
3) Intensive Triple Reviving Serum (RM189)
4)Essential Illuminating Day Cream(RM169)
5) Advanced Overnight Regeneration Cream (RM189)


Total Harga 1 set Infinence RM835


****Tapi sekarang ada promosi, dengan setiap pembelian 1 set Infinence Percuma 1 botol Serum bernilai RM189.. Wow..Jimatnya..Berbaloi baloi..😍😍😍😍


BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN INFINENCE SKIN CARE

Untuk menggunakan infinence skin care uols boleh follow step berdasarkan gambar kat bawah yer..

STEP 1

iNFINENCE SKIN CARE - www.zakiahkamarudin.com

STEP 2

iNFINENCE SKIN CARE - www.zakiahkamarudin.com


STEP 3

iNFINENCE SKIN CARE - www.zakiahkamarudin.com


STEP 4

iNFINENCE SKIN CARE - www.zakiahkamarudin.com


STEP 5

iNFINENCE SKIN CARE - www.zakiahkamarudin.com


PEMAKAIAN UNTUK SET SIANG

INFINENCE SKIN CARE - www.zakiahkamarudin.com


Untuk set siang, kita mulakan dengan mencuci muka cleaning mouse, diikuti dengan toner essense ..kemudian pakai reviving serum dan last sekali day cream..😊😊


PEMAKAIAN SET MALAM



Untuk set malam, kita mulakan dengan mencuci muka cleaning mouse, diikuti dengan toner essense ..kemudian pakai reviving serum dan last sekali overnight regeneration cream..😊😊


Rasenya sampai situ je perkongsian kiki untuk infinence skin care.. So kalau uols semua berminat..boleh contact kiki untuk special price😍😍😍😍


Whatsapp kiki 012-9393042❤❤❤

Monday, 27 March 2017

Premium Beautiful At SM SSM Award 2017


Premium Beautiful At SM SSM Award 2017


          Tanggal 11 March 2017, SM SSM Award 2017 tahun ini sekali lagi diadakan di IDCC, Shah Alam..Kali ni sambutan sangat meriah kerana jemputan meningkat sehingga 7,000 orang berbanding tahun lepas hanya 4,000 jemputan sahaja.. Jemputan yang hadir dari seluruh Malaysia untuk meraikan usahawan cemerlang yang berjaya siapkan Sales terkumpul 20,000 & 60,000 .. Tahniah untuk semua yang terima award untuk tahun ni..


Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
Bersama sama dengan sebahagian yang terima award under group CDP under CDM Salleha Roslan

              Tahun ni kiki rase happy sangat, sebab tahun ni kiki bukan hanya meraikan adik beradik #TopLeadersCircle yang terima award..Tapi kiki raikan 3 orang rakan kongsi kiki sendiri ..Betul la kata orang, formula business ni hanya Copy & Paste pasti kejayaan yang sama untuk mereka.😊😊😊..Tetibe rase nak throwback masa kiki terima award pertama Sales Manager pada  21 March 2015..



Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
Masa kiki diraikan sebagai Sales Manager Tahun 2015
Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
Sekalung Tahniah untuk SM Nana, SM Mimi dan SM Ida..



         Tahniah untuk Sales Manager Siti Nor Hana Kamarudin atas kejayaan pertama.Sikit je lagi untuk ke next level SSM Nana..Even Busy kerja sebagai account executive sikit pun tidak menghalang nana untuk berniaga..😊😊😊

Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
Tahniah SM Nana


Tahniah untuk Nurul Syamimi atas kejayaan SM..sikit je lagi nak teran untuk SSM.. Bujang lagi..asalnya buat business nak isi masa lapang..alih alih terpaksa terima extra income akibat berniaga..😊😊


Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
SM Mimi yang cantik bertudung kuning..
Tahniah untuk SM Raja Siti Suhaida..atas kejayaan menggenggam kejayaan sebagai Sales Manager...Even busy dia Office dan ibu kepada 2 cahaya mata, sikit pun tidak menghalang untuk buat business..bertuah kerana mendapat sokongan penuh dari husband..😊😊

Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
SM Ida yang makin cantik.


Sebak rase bile melihat kejayaan mereka di atas pentas..

       
Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
                                     SM Nana


Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
SM Ida


Premium Beautiful at SM SSM Award 2017
SM Mimi


Meraikan mereka sebaik turun dari stage bersama CDM Farhana Ramli.

Premium Beautiful at SM SSM Award 2017

Alhamdulillah selesai semuanya..Jumpe lagi bulan Ogos 2017 untuk SM SSM Award 2017 sesi 2.. Semoga lebih ramai lagi Premium Beautiful Expert yang kiki lahirkan untuk team kiki..😊😊😊


Last sekali bersama sama adik beradik #TopLeadersCircle Semasa SM SSM Awar 2017..

Premium Beautiful at SM SSM Award 2017