Sunday, 29 January 2017

Sabun Murah Ezi Clean

SERBUK PENCUCI PEKAT EZICLEAN
EziClean - Ekonomi, Berkesan dan Berkuasa Guna Sikit Tapi Power, Mesti Cuba

Sabun Murah Ezi Clean


Sabun Murah Ezi Clean
Sabun Murah Ezi Clean

.
Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.
.
RAMUAN UTAMA / KELEBIHAN
☆ Rumusan Dwienzim:
Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.

☆ Formula anti-bakteria:
Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.

☆ Formula anti-karat:
Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.

☆ Rumusan kurang buih:
Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.

☆ Rumusan tanpa klorin:
Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).
.
Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
➮ Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
➮ Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.
.
CARA PENGGUNAAN
♡ Mesin pencuci:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian banyak, keperluan serbuk pencuci adalah 1 1/2 sudu (30g).

♡ Cucian tangan:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sedikit, keperluan serbuk pencuci adalah 2/3 sudu (15g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
.
Berminat boleh cepat-cepat reply untuk saya buat postage atau arrange delivery ๐ŸŽ

Sabun Murah Ezi Clean


Berminat boleh contact kiki
☎ 012-9393042
๐ŸŒ www.zakiahkamarudin.com

Tuesday, 17 January 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET 2017

Assalamualaikum ...Hi uols..
Apa khabar hari ni? harap harap semua sihat dengan keadaan cuaca yang tak menentu ni..sekejap hujan, sekejap panas kan.. Banyakkan minum air masak yer..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Hari ni kiki nak share sikit  keistimewaan premium beautiful dan Testimoni Premium Beautiful Korset 2017 ..Tapi sebelum tu kiki just nak introduce dan refresh sikit apa itu Premium Beautiful..


Apa tu PREMIUM BEAUTIFUL?

Premium Beautiful adalah corset pembentukan badan.
Ianya merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada :
✔LONG BRA or SHORT BRA
✔WAIST NIPPER
✔LONG GIRDLE

Terdapat 2 jenis Premium Beautiful;
✔ Premium Beautiful Classic
✔ Premium Beautiful Elegence

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Ini  Premium Beautiful Elegence

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Ini Premium Beautiful Classic

KEISTIMEWAAN UTAMA Premium Beautiful Corset :

๐Ÿ“Œ Mempunyai teknologi FAR INFRARED RAYS yang di sulam pada setiap bebenang premium beautiful. Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabric corset biasa.

๐Ÿ“Œ The only corset yang dapat pengiktirafan SUPERBRAND.
Superbrand hanya akan diperolehi oleh product atau service yang high quality dan high quantity.

๐Ÿ“Œ Rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yaang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.

๐Ÿ“Œ ONE STOP CENTRE di mana ianya di reka khas sebagai pakaian dalam yang memberi 30% kecantikan 70% kesihatan dan memberikan 100% keyakinan dan keselamatan pada pemakai.

๐Ÿ“Œ Mampu dimiliki oleh semua orang yang bercita-cita untuk mempunyai bentuk badan yang kemas dan cantik.

๐Ÿ“Œ Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi corset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau pun tetulang corset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.

๐Ÿ“Œ Mempunyai kuasa regangan 360 darjah di mana bila pakai premium beautiful corset, pergerakkan kita tak mungkin seperti robot ataupun kayu smile emoticon kerana dengan kuasa regangan ni kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam dan sebagainya
.
Premium beautiful ni buatan mana?
Buatan Malaysia dear ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š


TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET 2017

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Hilang Perut Berlapis bile Sarung Premium Beautiful

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
3 kali bersalin ceaser; hilang sakit belakang dan cantik tanpa sengaja bile sarung premium Beautiful

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Hilang sakit belakang dan senggugut

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Makin Slim dan makin cantik sejak sarung PB corsert๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
selesaikan masalah peranakan jatuh dan masalah berat badan

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Hilangkan senggugut yang kronik

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Hilangkan keputihan

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Pemakai tegar PB Corset ; Hilangkan Buncit dan sakit belakang

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Takde masalah Bongkok lagi

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Period Pain Hilang, Bentuk Badan pun dapat

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Testimoni diri kiki sendiri; Hanya sebagai set Berpantang mulanya, akhirnya terus jatuh cinta

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Dapat Bentuk Badan idaman

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Awet muda dan terpaksa Slim

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Hilang sakit belakang dan lebih langsing

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
terus macam anak dara walaupun dah anak dua

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Dapat Shape idaman๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Kurangkan Sakit Period Pain
Testimoni Premium Beautiful Korset 2017
Badan Maintain sentiasa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Best kan uols tengok semua testimoni Premium Beautiful Korset 2017..Tak rugi pun grab 1 set premium beautiful ni..

Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..

Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan


Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakanwaranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)


Harga Special untuk semua blog reader kiki

Cecepat tau call/whatsap kiki..Best tau pakai pb ni..Selesa dan sangat confident dengan penampilan diri๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Kiki❤❤❤❤
๐Ÿ“ž 0129393042
๐Ÿ“ž 0179450512


Monday, 16 January 2017

Cara Cara Menambah Pendapatan


Assalamualaikum dan salam sejahtera  untuk semua, ada tak sesiapa yang MEMERLUKAN EXTRA INCOME atau berminat nak mula berniaga secara online/offline tapi tak tahu cara, tak tahu nak mula & takde modal yg besar.

Kiki sudi nak bantu 10 orang sahaja untuk bermula dengan...
๐Ÿ’ตTanpa modal unless uolls nak simpan stok sendiri 2/3 units
๐Ÿ“ฆTak perlu simpan stok
(Melainkan nak COD sendiri)
๐Ÿ“ฎPostage Kiki uruskan sendiri

Uolls Hanya PERLU..
๐Ÿ“ฑcopy paste
๐Ÿ“kumpul order dari pelanggan
๐Ÿ’ฐAmbil KEUNTUNGAN anda
๐ŸŽ Rewards tambahan jika prestasi 
mengkagumkan

TAPIIIIIII dengan syarat uolls mesti la...
✔Komited
✔Mahu belajar
✔Mahu buat
✔Rajin
✔Tidak putus asa

CEPAT !!! jika uolls memenuhi syarat diatas & sanggup bekerjasama dgn Kiki untuk dapatkan Extra Income, Kiki sudi untuk membantu.

INGAT kiki dapat bantu 10 orang terawal sahaja... bole pm kiki atau whatsapp terus ke +6012-9393042


Ikhlas ingin membantu,
Zakiah Kamarudin ❤️



Harga Promosi Maharani

Hai sayang2 kiki semua..Kiki nak tanya ni
Siapa pengguna tegar MAHARANI angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹.
Siapa pulak baru 1st time nak mencuba MAHARANI angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹.



Ok tak kisah baru nak cuba atau pengguna tegar,kiki nak OFFER PROMOSI MAHARANI kat sayang2 semua..

Pada sesiapa yang membeli maharani dengan kiki,Sempena PROMOSI MAHARANI :

Beli 2 kotak MAHARANI akan dapat PERCUMA POSTAGE dan FREE GIFT PENCUCI WANITA FEMI 9 WASH sebotol..

* Harga untuk 2 KOTAK MAHARANI HANYA RM 196 SAHAJA !!!

* Beli sekotak pun boleh,Sekotak hanya RM98 SAHAJA !!! FREE POSTAGE



Free Femi 9 wash

TESTIMONI FEMI 9 WASH








BAGUS KE MAHARANI NI ? APA KELEBIHAN MAHARANI

Memang menyesal makan Maharani ni sekarang...Kalau tau, makan dari dulu lagi.. Fuh!!!! Terus tekad nak makan sampai tua!! Hehehe

Bak kata customer kiki ni, kena cuba dulu baru boleh tau kesan...Sekali cuba, pasti MENYESAL lambat cuba..
Kenapa MENYESAL?? Sebab pelbagai kegunaan Maharani, antaranya menyelesaikan masalah seperti :-

- Period Tak Teratur
- Senggugut
- Hormon Tak Seimbang
- Membantu Merapatkan Rahim
- Menaikkan Peranakan
- Menyuburkan Rahim
- Memberikan Kesegaran Badan Keputihan
- Kedinginan Seks
- Herba selepas melahirkan anak

 *** Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah... 

Apa Antara kebaikan dan kelebihan HERBA MAHARANI ni :

- Melancarkan peredaran darah
- Selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- Sembuhkan senggugut
- Selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- Menggalakkan kesuburan secara semulajadi.
- Kurangkan keletihan
- Tingkatkan imunisasi disamping
- Menguatkan kaki dan tangan.
- Serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda.
- Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang.
- Sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin.
- Kecutkan rahim dengan cepat.
- Pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga.
- Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan..
- "Ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- Menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

MACAM MANA NAK DAPATKAN PROMOSI MAHARANI

Mudah je adik kakak semua..Call/whatsapp je kiki untuk order..Pada sesiapa yang berada dia sekitar Pekan/Kuantan kiki boleh COD..Di luar kawasan boleh post laju..

#SayaJual
#AgentMaharaniMalaysia
#AgentMaharaniPahang
#HargaPromosiMaharani
#KedaiMaharani
#LelongMaharani
#JualMaharani
#YearEndSale 

☎ : 012-9393042

www.zakiahkamarudin.con

Monday, 9 January 2017

SHAKE ME MINUMAN PROTEIN UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN


Assalamualaikum dan selamat petang uols, baru 5 hari kita melangkah ke tahun baru iaitu tahun 2017..Pasti ramai yang ada azam tahun baru n termasuk la kiki..

Biasa kalau perempuan salah satu azam dia tiap tiap tahun ialah menurunkan berat badan..Tapi sayang selalu terpaksa carry forward azam itu, gara gara berbagai sebab..

Jadi kiki niat ingin membantu uols semua realisasikan impian tu dengan memperkenalkan satu produk baru yang kaya dengan protein untuk menurunkan berat badan... Sangat sesuai untuk uolss yang nak tengah berdiet dan nak kurus!



Inilah ShakeMe, minuman campuran soya dan garam buluh. Sedap tau rasa ShakeMe ni, rasa vanila. Memang kalau ambil ShakeMe ni uolls akan rasa kenyang..

Apa Itu Shake Me

Shake me adalah minuman Campuran Soya Dengan Garam Buluh..Shake me minuman protein yang sangat berkhasiat..

Ramuan Shake Me

  • Serbuk kacang soya
  • Protein soya isolated
  • Frukosa
  • Polydextrose
  • Protein oat
  • Serbuk protein whey
  • L- carnitine
  • Fruktooligosakarida
  • Garam buluh
  • Perasa vanilla
  • Xanthan gum
  • Vitamin 
  • Mineral pra campur
  • Sucralose

Shake Me ini juga :
  1. Tanpa gula tambahan
  2. Tinggi dalam protein dan serat diet
  3. Tinggi dalam Vitamin B12 dan C
  4. Sumber kalsium dan Magnesium

Shake Me ni minuman protein yang sangat berkhasiat..Protein ni sangat diperlukan oleh tubuh manusia..Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia..Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan..

Protein sangat penting kerana protein ni yang bentukkan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon,Enzim,dan Antibodi..Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme..

Dalam badan manusia ,protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah,untuk penghadaman makanan,menghalang jangkitan,pengecutan otot,pembekuan darah,membaiki sel,penghantaran system saraf, dan banyak lagi..

Cara Penyediaan Shake Me 
Mudah je tau nak sediakan shake me ni tau..Hanya bancuh dan shake shake shake then minum..Tak kira dimana,senang je nak sediakan shake me..
  1. Campurkan 1 paket Shake Me ke dalam Shaker 200ml air
  2. Goncangkan sehingga sebati dan boleh terus minum..(elakkan menggunakan air panas)




CONFIRM turun 2-3 kg dalam hanya beberapa hari..

Dan semestinya ia akan menjadi pilihan hati golongan-golongan yang tengah berdiet..Sebab dengan hanya minumshake me ni u olls boleh kenyang tanpa makan nasi..Bayangkan kiki minum 2 sachet pagi,kiki tak rasa nak makan apa2 sehingga jam 3-4 petang..Tapi dinasihati disini,silalah minum air masak setiap jam ok..Kerana air penting untuk membuang dan mengangkut keluar semua toksin sekaligus memastikan pembakaran lemak lebih berkesan dan efisen..



Harga Shake Me

Harga shake me ni murah je tau..Memang semua mampu milik..
Harga sekotak RM 118 sahaja
Harga Sabah dan Sarawak RM122 sahaja

Sekotak ada 20 sachet



jika berminat nak diet dan kurus dengan Shake Me contact kiki ya,

Order Now For SPECIAL DISCOUNT!
012-9393042
017-9450512

SEPANJANG 30 HARI WEIGHT & LOSS CHALLENGE

Cara cara kiki turun beratkan badan tanpa diet yang ketat sepanjang 30 Days Challenge

Menu sarapan pagi: Shake Me + Min Kaffe + Buah


Menu Minum Pagi : Shake Me+ Min kaffe + Roti 2 keping

Menu Tengahari : Segenggam Nasi+ Sup Sotong + Sup Cendawan

Menu Minum Petang & Malam: Shake Me + Min Kaffe + Buah


Testimoni diri sendiri, selepas 1 minggu consume shake me


Selepas seminggu mengamalkan kiki hilang hampir 2kg..



Ini lah Shake Me ysng banyak mengubah gaya hidup kiki kini๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Perubahan diri kiki selepas sebulan menggunakan Shake Me




Tuesday, 3 January 2017

SABUN PENCUCI DAN PEMUTIH PAKAIAN -Ezi Clean

Assalamualaikum mak-mak dan kakak-kakak..Hari ni kiki cuma nak share sikit pasal produk pencuci yang telah banyak bantu kiki dan pengguna-pengguna yang lain menguruskan kerja rumah..

Bagi suri rumah sepenuh masa,kerja-kerja membasuh ni mungkin dah jadi tiada masalah pada dieorg kan..Cuma still penat la kan kalau nak kene gonyoh/sental/berus pakaian tu kuat2..Betul tak ??

Manakala bagi suri rumah bekerjaya pulak sudah semestinya penat selepas seharian di tempat kerja..Balik rumah nak rehat dan buat kerja yang mudah2 dan simple2 je..Betul tak??hehe sebab kiki dulu pun suri rumah bekerjaya..Penat di Office tak hilang lagi..Tapi balik rumah dah kene pikir Baju dalam mesin basuh lagi,baju di ampaian nak kene lipat lagi,masak lagi,basuh itu ini lagi...alahaiii penat hihi..


Jadi ni kiki nak share lah Produk PENCUCI yang memudahkan kerja kita..Produk PENCUCI EZICLEAN..




Percaya la cakap kiki..memang Pencuci eziclean ni sangat memudahkan kerja kita..ia terdiri :

1. Eziclean Laundry - cuci pakaian
2. Eziclean Floor - cuci tandas dan lantai
3. Eziclean Dishwash - cuci pinggan mangkuk
4. Eziclean MultiPurpose

Keempat empat jenis Eziclean ni sangat memudahkan kerja-kerja di rumah..

Kelebihan Eziclean

Untuk PAKAIAN yang kotor tu..Tak perlu pun sental atau berus kuat..Hanya rendamkan je sekejap dan lepas tu basuh dalam mesin basuh..Kasut2 sekolah anak pun sama..Rendamkan je dulu dan tak perlu dah sental kuat2..Segala daki,dakwat pen,tahi lalat,kesan air milo atau kekotoran degil tu inshaaAllah akan tanggal..

Untuk basuh TANDAS dan BILIK AIR pun sama..Tak perlu dah kita nak berus atau sental kuat-kuat,Letihh hehehe..Hanya picitkan eziclean floor pada dinding2 dan lantai2 bilik air/tandas..dan biarkan ia seketika..Lepas tu,ambil penyapu yg plastik tu dan beruskan je dan bilas..Memang akan turun lah kekuningan dan daki2 pada mozek bilik air dan tandas tu..

Untuk basuh periuk,kuali,pinggan mangkuk pun mudah..Nak2 kalau yg jenis berminyak dan berlemak tu kan..Kadang2 dah basuh pun masih rasa berminyak..Tapi kalau guna Eziclean ni mesti mak2 kakak2 akan puas hati..

Segala kerja jadi ringkas,mudah,dan tak memenatkan..Bila kerja2 cepat siap,cepat la mak2 kakak2 boleh rehat..Hati pun senang kann..


Testimoni Eziclean








Mak-mak dan kakak-kakak jangan risau ya..Pencuci eziclean ni bukan peluntur..Dia tidak merosakkan fabrik dan tidak melunturkan warna..

Harga Pencuci Eziclean

Harga eziclean ni murah je tau..tak mahal pun..Semua mampu beli..dan memang ada budak sekolah yang beli sebab nak basuh baju dan kasut sekolah yang putih2 tu..

1. Eziclean Laundry RM23 pack 1kg
2. Eziclean Dishwash RM12.50 1liter
3. Eziclean Floor RM19 1liter


Tapi sekarang ada promosi untuk rangkaian Produk Eziclean ni..Untuk 3 beradik ni hanya RM50 sahaja..


Kalau mak2 dan kakak2 berminat nak cuba,boleh la contact kiki..Untuk sekitar pekan dan kuantan dan kawasan sekitarnya kiki COD..Untuk di luar kawasan kiki post laju atau kiki akan pass kan pada agent2 kiki di kawasan tersebut..

Jika ada yang berminat untuk menjadi agent pun dialu alukan..Kita kongsi rezeki sama-sama..Harga agent diberikan pada yang berminat..

Call/Whatsapp kiki :

0129393042
017-9450512