Wednesday, 27 December 2017

Infinence Rahsia Kejelitaan Abadi

INFINENCE PENJAGAAN ANTI PENUAAN TERUNGGUL


Infinence Rahsia Kejelitaan Abadi - www.zakiahkamarudin.com

DiInspirasikan daripada kuasa alam semula jadi, Infinence Penjagaan Kulit Anti Penuaan Terunggul adalah revolusi hebat penjagaan kulit yang dirumus istimewa dengan adunan 5 sel aktif tumbuhan yang unik dan luar biasa  dari Perancis,dikulturkan dengan menggunakan bioteknologi berpaten yang lama kelamaan menjadikan kulit berseri seri,muda dan mulus..

Setiap botol infinence mengandungi JUTAAN sel tumbuhan aktif yang merupakan satu satunya  sel tumbuhan di dalam dunia yang doperkaya dengan pelbagai ekstrak botani..Oleh sebab itu, sel tumbuhan ini adalah aktif dan mujarab yang dapat menunjukkan kesan yang memberangsangkan.Sel tumbuhan aktif ini terbukti secara klinikal mampu, menghidrat,melindungi, memberikan tenaga dan memperbaharui kulit dalam masa 28hari sahaja.

Tingkatkan pertahanan kulit anda  menentang peredaran masa dan miliki tekstur kulit yang menawan hari ini..

5 ASAS INFINENCE

Infinence Rahsia Kejelitaan Abadi - www.zakiahkamarudin.com
1) Hydrating Duo Cleansing Mousse
🔹 Pembersih dwi aksi mudah yang menanggalkan mekap,kotoran dan cela daripada kulit
🔹 Buihnya yang sangat halus dan licin menyerap jauh ke dalam pori pori dan membersihkan kulit secara menyeluruh
🔹 Memberikan penghidratan segera dan mencerahkan kulot selepas dicuci

Infinence Rahsia Kejelitaan Abadi - www.zakiahkamarudin.com

2) 24H Hydrating Toning Essense
🔹 Mengandungi 6juta sel tumbuhan aktif di dalam satu botol
🔹Memberikan tenaga ,menghidrat  dan melindungi kulit sepanjang hari
🔹 Terbukti secara klinikal dapat meningkatkan penghidratan kulit sebanyak 40% dalam masa 24jam
🔹 Terbukti secara klinikal dapat meningkatkan penghidratan kulit sebanyak 67% dalam masa 28 hari.

Infinence Rahsia Kejelitaan Abadi - www.zakiahkamarudin.com

3) Intensive Triple Reviving Serum
🔹Mengandungi 4.5 Juta sel tumbuhan aktif di dalam satu botol.
🔹Serum intensif yang boleh disapukan pada seluruh wajah termasuk kawasan mata.
🔹Terbukti secara klinikal dapat mengurangkan lingkaran gelap, kesembapan mata,garis halus dan kedutan  masing- masing sebanyak 16%, 13% dan 11% dalam masa 30hari.
🔹 Terbukti secara klinikal dapat mengurangkan kawasan kedutan sebayak 22% dalam masa 28hari.

Infinence Rahsia Kejelitaan Abadi - www.zakiahkamarudin.com

4) Essential Illuminating Day Cream
🔹Mengandungi 5 juta sel tumbuhan aktif di dalam satu botol.
🔹SPF30 melindungi kulit daripada sinaran UV yang berbahaya , mengekalkan kulit agar cerah, kelihatan muda dan berseri.
🔹Terbukti secara klinikal dapat mengurangkan keseluruhan kedutan sebanyak 20% dalam masa 28hari.

Infinence Rahsia Kejelitaan Abadi - www.zakiahkamarudin.com

5) Advanced Overnight Regeneration Cream
🔹Mengandungi 5juta sel tumbuhan aktif dalam satu botol
🔹Dirumus khas dengan KEAJAIBAN MALAM- bunga "Four O Clock " yang memiliki kehebatan kuasa pemulihan kulit dalam satu masa.
🔹Terbukti secara klinikal dapat meningkatkan keserian dan kecerahan kulit sebanyak 60% dan 64% selepas  satu malam
🔹Terbukti secara klinikal dapat meningkatkan keserian dan kecerahan kulit sebanyak 63% dan 70% selepas 28hari.

Infinence Rahsia Kejelitaan Abadi - www.zakiahkamarudin.com


MENGAPAKAH INFINENCE UNIK??

Dirumus khas dengan sel tumbuhan aktif dari Perancis
✔ Dikultur melalui teknologi yang termaju dan berpaten
✔ Rumusan termaju ,satu satunya di pasaran
✔ Setiap botol mengandungi JUTAAN sel tumbuhan aktif
✔ Menghidrat ,menyegarkan, menjana kulit baharu dalam 28hari
✔ 5 jenis sel tumbuhan aktif yang unik
✔ TERBUKTI berkesan secara klinikal
✔ Selamat ,lembut TANPA bahan kimia berbahaya..tanpa;
🔹Alkohol SD
🔹Minyak mineral/minyak silikon
🔹Petrolatum
🔹Sulphate Surfactants(SLS/ALS/SLES/ALES etc)
🔹 DEA/MEA
🔹Parabens
🔹Pengawet MIT/MICT
🔹Pewarne tiruan..


So if berminat boleh contact kiki..Special price for you😍😍😍

KIKI 012-9393042

Monday, 11 December 2017

MARINE ESSENCE BODY SCRUB

Marine Essence Nourishing Body Scrub


Bestnya produk baru SHOM, tak perlu nak berbelanja besar untuk memanjakan diri sekarang ni..😍😍. Produk apa? Tentulah Marine Essence Body Scrub.. baru je lunch dah out of stock tau..😱😱😱.. Apa maknanya kalau dah jadi camtu,tentulah best kan..
Marine Essence Body Scrub

Mesti uols nak tahu kandungan Marine Essense Body Scrub ni kan?

Antara khasiat MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING BODY SCRUB ialah :

✅Dirumus khas dengan Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit.

✅Mengandungi 100% pengelupasan semulajadi mesra alam - Almond Kernel Powder & Walnut Shell Powder untuk menanggalkan secara lembut kekotoran dari lapisan kulit mati untuk menghasilkan kulit baharu yang lebih sihat. Kami sayang alam semulajadi, jadi kami menggunakan manik mikroplastik yang sangat memudaratkan ekosistem laut.

✅Diperkaya dengan Shea Butter and Jojoba Oil sebagai pelembab semulajadi untuk memutih dan melembakan kulit yang kering dan mengelupas.

✅Mengandungi Estrak Madu dan Vitamin E untuk membekalkan kelembapan dan khasiat untuk kulit

✅Gabungan Ekstrak Licorice dan Ekstrak Mulberi sebagai agen pencerah kulit yang semulajadi untuk membantu memulihkan keserian kulit.

✅Dengan wangian minyak pati yang membangkitkan semangat, Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan Minyak Frankincense yang melembabkan dan menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.

Marine Essence Body Scrub

Marine Essence Body Scrub


So,kalau ada yang berminat boleh contact kiki,sebelum out of stock..Tak mahal rm47 je..😊😊

Whatsapp kiki 012-9393042

Wednesday, 25 October 2017

Percutian ke Beryl's dan Farm In The City, Seri Kembangan

  Hi selamat petang semua... Apa khabar sihat ke? Kemana destinasi percutian untuk cuti sekolah kali ni...😊😊😊..mesti pening bile anak anak merengek ajak berjalan kan..

Memandangkan anak kiki,Umairah yang bersekolah di Pra Sekolah, Sek Keb Pekan Jaya,Pahang mengadakan lawatan murid sekolah ke Kuala Lumpur,jadi kiki sekeluarga amik kesempatan sekeluarga turut serta..

Memang excited anak anak.,sebab first time naik bas...kami diminta berkumpul di perkarangan sekolah sebelum jam 5 pagi..Dirancang akan bertolak jam 5pagi..
Atas kesilapan teknikal kami bertolak jam 6pagi, selepas solat subuh di surau sekolah..

Muka excited naik bas,buat kali pertama


Memang anak anak tak tido sepanjang perjalanan ke Kuala Lumpur,walaupun malam sebelum hari kejadian mereka berdua tido jam 12 tengah malam..

Kami meneruskan perjalanan sehingga tiba dia R&R Temerloh lebih kurang pukul 8.15 pagi untuk sarapan pagi.. Alhamdulillah sarapan memang telah disediakan..Selepas sarapan kami sempat bergambar ramai ramai bersama semua yang mengikuti rombongan..

Bergambar kenangan dengan peserta rombongan


Bersama adik beradik lain yang turut serta

Kami menyambung kembali perjalanan ke Kuala kira kira jam 9pagi...sepanjang perjalanan dengar suara anak anak yang gembira dapat berjalan jalan bersama keluarga...

Kira kira jam 12 kami tiba di PutraJaya Wetland Park..kami berehat seketika disini memandangkan jadual untuk ke Beryl's pada pukul 1tghari..Di sini kami berehat sambil makan tengahari..

Kakak dan adik excited

kakak berehat
Umairah dengan rakan pra a.k.a dua pupu

Berehat sementara nak ke Kilang Coklat


Selepas selesai mengisi perut dengan makan tengahari dan merenggangkan urat,kami menyambung perjalanan  ke destinasi yang pertama..


Kami tiba di Beryl's, Seri Kembangan jam 1.10 tengahari..Nampak tu, macam mama dia je yang lebih excited..Maklumla coklat memang favourite kiki😍😍😍
Muka menahan panas,tapi excited


Kami bergambar di depan sebagai kenangan sebelum masuk ke audotorium untuk mendengar dan melihat sendiri, proses pembuatan coklat...

Ambik gambar kenangan dengan aleeya
Encik Suami pun tak nak ketinggalan bergambar

Bukan budak pra sekolah je bergambar,mama ,papa & Aleeya pun amik kesempatan bergambar dengan lembu tunggal di Beryl's Seri Kembangan😍😍..

Selepas melihat video bagaimana coklat dihasilkan, kami di bawa melihat proses sebenar dalam menghasilkan coklat,sehingga ke ruang jualan coklat..kami jugak diberi rase sample coklat.. Excited punyer pasal sampaikan takde gambar semasa proses membeli coklat yang dipamerkan..Berbagai jenis coklat yang dijual.. kiki sempat beli 4 jenis coklat..

Kira kira pukul 2.30 kami bertolak ke Farm In The City pulak..inilah masa yang dinantikan oleh budak budak..
Kira kira pukul 3.00 petang  kami sampai di destinasi kedua...

Bule 2 beranak bergabung

Sementara menunggu pihak Firm In The City (FITC), Aleeya sempat bergambar dengan papa di entrance point...


Aleeya takut takut nak naik basikal tua😊😊

Selepas bergambar dan menunggu,kami dibawa oleh si tourist dalam kumpulan untuk pergi  dari satu check point ke check point yang lain.. Memang ramai di FITC memandangkan cuti sekolah..

Cow & Ostrich Area

Ular ni ada dia area Exhibition Hall,kalau berani pegang la

Parrot Show di  Kampung Mahmood
Pertunjukkan Parrot Show di Kampung Mahmood, biasanya 2x sehari, jam 11.30 pagi dan 3.30 petang..
Muka excited tak sabar untuk ke next area



Mula mula Maira takut nak pegang kat Pet Village Area

Alpaca Area, berpeluang bagi makan

Fish & Swan Feeding Area..

Muka.excited nak tangkap ikan kat Longkang Fishing

Aleeya takut campur mengantuk nak bagi racoon makan..

Banyknya jenis jenis burung yang ada

Mula nak masuk Free Flight Bird Aviary

Habis meronda kira kira jam 530 petang..agak kepenatan tapi sangat berpuas hati..untuk tips,bekalkan air untuk anak anak untuk hilangkan dahaga dan  letih mereka...

Tapi jangan risau banyak rest kioks yang berhampiran yang menjual makanan dan minuman..Selain iti kemudahan surau dan restroom banyak disediakan.....

Sebelum balik jangan lupa  singgah di Pet Shop dan Gift Shop untuk membeli cenderamata sebagai kenang kenangan..😍😍😍...

Untuk yang ada rase keinginan untuk pergi,boleh survey  entrance fees;

NORMAL PRICE RATE
Dewasa                                    RM 48
Warga Emas/Kanak kanak  RM 38

MYKAD PRICE RATE
Dewasa.                                   RM32
Warga Emas/Kanak kanak. RM27

**Free Admission untuk kanak kanak tinggi bawah 90cm


OPERATING HOUR
Weekdays.                      10.00 am - 6.00pm
Weekend/public/school holiday 9.30am- 6.00pm

*tutup setiap Selasa kecuali cuti umum & cuti sekolah..

Sebarang Pertanyaan boleh hubungi;
Tel 03-89412099/3099

Saturday, 21 October 2017

HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL 2017


HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL 2017


Ada ke yang lama teringin nak pakai Premium Beautiful tapi masih berfikir fikir?

Jangan fikir lama lama tau,takut sepatutnya dari saiz kecik TERPAKSA amik saiz besar gara gara badan pun membesar😂😂😂..


Sekarang kiki nak offer HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL 2017.

Untuk sebarang pembelian secara Cash,kik akan bagi diskaun sehingga RM400 untuk 1 set Premium Beautiful beserta Free Gift😍😍😍

Untuk yang ingin memiliki tapi kekurangan bajet,kiki bukak 3 kekosongan untuk ANSURAN serendah RM260 setiap bulan selama 10 bulan..😘😘😘..

Apa tunggu lagi,click je link 👇👇👇👇

wasap.my/60129393042/Haii,



Wednesday, 23 August 2017

Harga Promosi Maharani

Period tak teratur,Senggugut,Keputihan, dan lesu-lesu badan tidak lagi menghantui wanita selepas mengamalkannya sebagai makanan harian..


Harga Promosi Maharani - www.zakiahkamarudin.com


Harga Promosi  Maharani sempena bulan kemerdekaan ..
Setiap pembelian maharani pada hari ini sehingga 31 Ogos 2017, anda tidak akan dikenakan postage.. Jimat kan?? So apa tunggu lagi, cepat click button BUY NOW di bawah untuk fast order..

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN PENGAMBILAN MAHARANI


* Melancarkan peredaran darah

* Selaraskan kitaran haid yang tidak teratur
* melegakan senggugut

*Menyelesaikan masalah kronik kaum hawa seperti KEPUTIHAN dan PEREDARAN HAID. Ini adalah usaha untuk elakkkan kemandulan

* Menggalakkan kesuburan secara semulajadi

* Kurangkan keletihan dan kelesuan

*Tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan

* Serlahkan wajah yang berseri seri dan awet muda

* Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat semasa berpantang

* Sangat menyegarkan dan menyembuhkan badan selepas bersalin

* Kecutkan rahim dengan cepat

* PAda yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik , melancarkan haid dan sentiasa cergas bertenaga.

* Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.

* "Ubat  seks" untuk wanita dimana nikmat luar biasa kepada kedua dua pihak.

* Menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat sehingga suami pasti teringat ingat isteri tersayang sepanjang masa,, hehe dasyat ni..

* Untuk yang hampir monopous , maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

* Awet muda, menegang dan memberi keanjalan kulit.

* Melegakan sakit pinggang, sakit lutut,sakit belakang dan angin dalam badan.

...

HARGA PROMOSI MAHARANI

RM100 termasuk postage
RM100 termasuk postage
RM100 termasuk postage

Harga asal RM98 + Postage RM7 = RM 105..

KINI HANYA RM100, TERUS POST KE LOKASI ANDA!!!

Click BUY NOW sekarang untuk pembelian !!!







PROMO HERBA MAHARANI
FREE POSTAGE



Tuesday, 25 July 2017

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia


Assalamualaikum semua..Selamat datang ke blog kiki,kali ni kiki nak share dengan u oll senarai TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL MALAYSIA.

Mungkin dengan adanya Agent-agent di lokasi u oll ni,boleh membantu dan memudahkan urusan pembelian produk..Dan kami juga membuka peluang kepada u oll yang berminat nak mulakan perniagaan dan menjadi sebahagian dari team kami.

Bukan apa,sebab ramai yang mesej kiki dan bertanya soalan " kiki ada ke agent PB kat tempat akak ni..Teringin la nak la nak pakai,tapi jauh2 agentnya..", " kiki nak order maharani,tapi boleh COD tak..sebab nak urgent.."
Dan ramai jugak yang cari produk lain seperti ni di lokasi berdekatan ;

* Premium Beautiful
* Herba Maharani
* Sabun Marine Essence
* BB Plus Collagen
* Min Kaffe
* Pil Garlic
* Minyak Enjin JTX Gold
* Garam Buluh
* Dan lain-lain produk kesihatan dan kecantikan
.
.
Jom kiki perkenalkan sorang-sorang top agent Premium Beauitful seluruh Malaysia :

NO 1 CERTIFIED PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT PANTAI TIMUR

Haaa yang cantik manis ni lah kiki( hahaha puji diri sendiri pulak)..Kiki dari pahang,tapi kiki juga cover seluruh malaysia..Kalau ada yang contact kiki untuk appoinment Premium Beautiful inshaAllah kiki akan terus ke lokasi u oll ya.
So,kepada sesiapa yang berminat untuk membeli produk-produk,yang nak kurus,nak cantik dan nak sihat boleh la contact kiki ya.
Yang berminat nak mulakan biznes,atau yang nak buat side income tapi tak tahu camne caranya pun boleh contact kiki..kiki akan ajarkan cara A to Z..no malu malu yerr

☎ 012-939 3042
fb : zakiah kamarudin
Ig : zakiah kamarudin

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT JOHOR


Orang Johor mana orang johor hehehe..Meh kiki kenalkan,Top agent Johor yang cantik manis ni namanya Suzy..Juga seorang guru di sebuah sekolah di Masai..Sangat hebat dan pandai dalam bab2 pengalihan lemak..

Kalau ada orang2 selatan dan Johor khasnya,yang berminat untuk memakai Premium Beautiful dan lain2 produk,boleh contact suzy ya..InshaAllah suzy akan bantu uolls..
.
Contact Me :

Suzy
☎ : 014 - 833 7723
Fb : Suzila Zakaria
Ig : Suzila widad
.

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT KL/SELANGOR

Top Agent KL/Selangor yang manis ni pulak namanya Nana..Ibu anak dua bekerjaya ni mempunyai pengalaman dalam biznes Premium Beautiful ni hampir 2 tahun..

Dengan pengalaman yang nana ada ni,u olls tak perlu lagi ragu2 untuk berurusan dengannya..Nana boleh bantu uolls yang nak kurus,nak cantik dan nak ada shaping dengan Premium Beautiful..Orang selangor dan KL boleh contact nana untuk pembelian PB atau mana2 produk..

Untuk baca lebih details lagi mengenai top agent dari KL/Selangor ni,boleh layari blog nana ni ya.. click link ini
.
http://ctnorhana.blogspot.my/?m=1
.
Contact Me

Nana
☎ : 012 - 965 8910
Fb : Siti Nor Hana
Ig : hana_arm

.
Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGRNT KL/ GOMBAK/ BATU CAVES/SELAYANG

Haa adik manis ni Top Agent Sekitar KL/Gombak/Batu Caves dan Selayang..Kalau ada akak2 dan adik manis berdekatan area ni boleh terus contact Mimi ni..

InshaAllah mimi segera memberikan servis Fitting Pemium Beautiful..
Selain PB uolls boleh jugak dapatkan produk2 seperti Maharani,Sabun pencuci marine essence,sabun eziclean,min kaffe dan macam2 lagi lah produk kesihatan dan kecantikan..
U olls boleh call/whatsapp mimi untuk pembelian dan appoinment..

Mimi
☎ : 017- 277 9440
Fb ; Syamimi Azka
Ig;

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT KLANG/SHAH ALAM/ BANTING


Haa ibu anak dua yang cantik bergaya ni Ida namanya..Ida cover area selangor dan kawasan sekitar..Kalau uols yang ada area sini boleh dapat kan Premium Beautiful dan pelbagai produk lain dengan ida..

Orang selangor lebih-lebih lagi area klang/shah alam/Banting boleh contact ida ya.
Untuk baca lebih details lagi mengenai top agent dari Selangor/Klang/port klang ni,boleh layari blog ida ni ya.. click link ini
.
http://www.rajactsuhaida.com/?m=1
.
Contact Me

Ida
☎ : 013 - 202 3797
Ig : raja siti suhaida
Fb : raja siti suhaida

Senarai Top Agent Premium Beautiful Malaysia
TOP AGENT NEGERI SEMBILAN



Zaara yang cantik dan comel ni pulak,Top Agent di Negeri Sembilan..Bagi memudahkan orang di sekitar Negeri Sembilan untuk mendapatkan Premiun Beautiful dan lain2 Produk, uolls just contact je zaara..

Zaara akan bantu u olls untuk pakai PB dan produk2 lain..Just call/whatsapp jer zaara.
.
Untuk baca lebih details lagi mengenai top agent dari Negeri Sembilan ni,boleh layari blog zaara ni ya.. click link ini
.
http://rajazaharah.blogspot.my/?m=1
.
Contact Me

zaara
☎ : 013 - 280 9463
Fb : zaara zahra
Ig : zahrazaharah88
.


.

Wednesday, 12 July 2017

Mitos Corset Hanya Untuk Orang Yang Gemuk


Selalu sangat kita di gembar gemburkan corset hanya untuk orang gemuk..Sebab tu bile tanya orang kurus kebanyakannya akan beri respond👇👇👇👇👇


Saya dah kurus, pakai PB corset nanti akan lagi kurus! Taknak lahhh😨

Okey adik, !akak Paham... kalau badan kita dah macam papan ke..pembaris kee...MESTI KITA TAKNAK JADI LAGI KURUS!

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk


So, WAJIB you #Selamattt kan diri dengan pakai #PremiumBeautiful sekarang!Eh dah kenapa plak akak ni? Tak paham.ke aku taknak kurus dahhh?

Ok now. You dah kurus. Bersyukur dikk..ramai gila yang nak kurus macam you. TAPI ingat tau,orang kurus tak semestinya takde masalah..

Kebiasaan orang yang kurus akan mengalami;

1- TAKDE SHAPE - kebanyakan yang kurus ni... punggung dan breast agak kempis 😓 walaupun jeans size 25..tapi tang bootayh tu kosong jerrr... bra pun terpaksa beli yang padded (tu pon lompong kat dalam😂😂😂). Atas, tengah, bawah..sama je...macam pembaris.

You know whattt???
Premium Beautiful nii..boleh bagi impak besarrr sangat kat YOU! dari cup A, selalunya boleh naik ke B atau C, instantly!
And tang bootayyhh pun boleh makin bulat tauuuu. Tu secret yang PB Expert akan ajar YOU! Tak payah u beli panties yg padded utk nampak mcm ada punggunggg heheh😙

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk


2- BONGKOK - yang ni ...common sangat kat orang kurus melidi yang orang gelarkan papan. Tiup angin pun terbang koo... bila bongkok... tu yang postur pun tak berapa lawa. Macam iklan Selamatt tu. Kurus elok dah...pakai baju nampak macam hunchback pulak. Sometimes dah bongkok, boleh lead to sakit belakang pulak!

Of courseee....korset memang membantu sangat untuk postur! Dah la uols dah kurus..lawaaa sangat kalau duduk postur cantik..jalan pun dah macam model kauuu.. curlasttt! Andddd...kita semua mmg try hard nak duduk tegak kan..cuma selalu lenguh pastu kita hunch balik..
PB lahhb kawan baik postur uols tuuu..die keep good posture je..NATURALLYYY!

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk


3- PERUT BUNCIT- Kalau kurus sangat...bila buncit sikit punnn..nampak macam OBVIOUS sangat! So thats why mereka suka sangat pakai PB nihhh...lepas 3 bulan..bila tak pakai corset punnn..automatic perut bunchhh tu takde!!! Pastu bestnyaa uols maintain je bentuk badan kurus curvy tu bertahun2 😁😁😁

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk

4- MASALAH WANITA - ni standard la...chubby ke kurus...senggugut, rahim jatuh tu sangat mudah nak jadi dengan gaya hidup sekarang.
Best sangat pakai Premium Beautiful sebab dapat kurangkan sakit sneggugut yang sangat tak selesa! And of course pemakaian girdle yang ngam2 tuuu dapat bantu elakkan masalah rahim jatuhhhh 😍 and yang nak conceive punnn..bagus sangat sbb bila pakai PB ni..dapat bantu sihatkan rahim and regularkan period cycle!

Lepas tu..PB boleh jadi set berpantang uols pulak lepas bersalinnn!

That's why lahh..RAMAAIIII client Premium Beautiful yang kurus pun beli tauuu...sometimes lebih dari 1 set!!!

So jangan skeptical. Uols try dulu.
Free fitting dengan our PB expert seluruh Malaysia. Mesti u akan terkejut.
Sebab Premium Beautiful bukan sekadar cakap2 ke.it really delivers good testimony! And we will make sure uols akan dapat size dan shape yang uols nal!

Mitos Corset Hanya untuk Orang Gemuk


Jangan takut ya...PB expert mmg besemangat bila cakap pasal PB..tapi kami takkan paksa pun uols beli😎 just nak make sure uols dapat maklumat yg betul dan selesa memakai bertahun2!

Love❤
Kiki 012-9393042
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
Premium Beautiful Expert No1 Malaysia