Wednesday, 30 November 2016

Harga Promosi Year End Sale Premium Beautiful

Harga Promosi Y.E.S Premium Beautiful

Y.E.S
Year End Sale Promotion dah start tau uols..Kesemua produk2 kiki jual ada promo ni..Terutamanya PREMIUM BEAUTIFUL..So mana2 yang dari dulu lagi berkenan,berminat nak pakai premium beautiful ni..haaa ini lah masanya tau..Jimat banyak tau uols..Jom tengok bawah ni,apa jenis promo yang kiki tawarkan khas untuk uols..

Haaa jarang2 sangat la nak open ansuran premium beautiful ni..Tapi untuk bulan ni,Kami open untuk 3 orang sahaja sempena Harga Promosi Premium Beautiful..
.
Dan lebih menguntungkan,jika ada yang nak membeli SECARA CASH, sempena HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ni,kami menawarkan RM250 rebate + FREE Gift😍😍😍
.
Hanya untuk bulan ni sahaja sehingga 31 Disember..
Haaa hampa tunggu apa lagi,mai sambaq teruih la..Ritu ramai tanya bila nak open ansuran kann ..3 Orang jaa,orang ke 4 tuh kene paksa beli cash la πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..

Mai mai mai sambaq HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL segera😘😘😘

#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulKuantan
#PremiumBeautifulPahang


Mai call/Whatsapp
Kiki :
0129393042
0179450512



SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :

1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..


Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan


Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakanwaranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)


Harga promosi premium beautiful ni sah sehingga 31.12.2016..

Cecepat tau call/whatsap kiki..Best tau pakai pb ni..Selesa dan sangat confident dengan penampilan diri😘😘😘

Kiki
0129393042
0179450512


Sabun Marine Essense


SABUN MARINE ESSENCE


Korang dah pernah cuba sabun marine aka Sabun Ketiak ni ke? Nama jer sabun ketiak sebab banyak testimonial yang kitaorang dapat memang TERBUKTI bukan sahaja mencerahkan ketiak malah menyelesaikan masalah bau badan, jeragat, eazema, panau dan kurap..




So, korang yang belum cuba memang wajib cuba sebab memang best tahap dewa! and yang paling penting harga berbaloi dengan kesan selepas guna sabun nih! :)

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

BAHAN-BAHAN UTAMA SABUN MARINE aka SABUN KETIAK :

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



Harga Sabun Marine ni pun terlebih berbaloi kalau nak di bandingkan dengan result yang anda akan perolehi selepas menggunakan Sabun Marine Essence ni!
 
Harga :
 
SEKETUL :
 RM 40 (Semenanjung)
RM 45 ( Sabah Sarawak)
 
SEKOTAK ( Ada 3 KETUL) :
 Beli sekotak lagilah jimat sebab Kiki akan bagi "SPECIAL PRICE"
 
RM 120 SAHAJA!
 
 
Berminat?
 
SMS/WhatsApp :
012-9393042

 


TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE

Menghilangkan gatal gatal dan ruam
Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut





Saturday, 26 November 2016

Bio Seleza Feminine Pad Dan Testimoni

Bio Seleza  Feminine Pad Dan Testimoni

Seorang wanita menggunakan kira-kira  keping tuala wanita dalam tempoh 35 tahun sepanjang hayatnya.

DAN..

Bahan mentah yang digunakan untuk membuat tuala wanita adalah  dari sampah yang dikitar semula terdiri daripada kertas kitar semula, kertas tebal, kotak dan pulpa kayu yang mengandungi kuman berbahaya tersembunyi.


Selain itu, statistik menunjukkan 83% wanita mengalami jangkitan kuman pada bahagian sulit mereka dan 62% darinya berpunca daripada pemakaian tuala wanita yang tidak wajar dan kurang standard.


Masih lagi mahu menggunakan tuala wanita dan pantyliner berjenama biasa? Jangan saja berharap yang anda akan selamat daripada kanser serviks atau barah pangkal rahim kerana di Malaysia seramai  disahkan menghidap kanser ini setiap tahun.

MEMPERKENALKAN BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA BAHARU YANG BERTEKNOLOGI TINGGI UNTUK MENJAGA KESIHATAN BAHAGIAN SULIT.

Ini lah Bio Seleza Pad



Antara testimoni pemakai Bio Seleza






Bio Seleza Femine dan Testimoni



Harga Bio Seleza 2016

Bio Seleza Pantiliner

Bio Seleza Femine Pad & Testimoni






- Ada 6 bungkus 1 kotak
- Setiap bungkus ada 30 keping Pantiliner
*** Harga RM174 Only ***

Bio Seleza Day Safe

Bio Seleza Femine Pad & Testimoni




- Ada 6 bungkus 1 kotak
- Setiap bungkus ada 10 keping Pad Day safe
*** Harga RM 160 Only ***


Bio Seleza Night Safe

Bio Seleza Femine Pad &Testimoni



- Ada 6 bungkus 1 kotak
- Setiap bungks Ada 8 Keping Pada Night Safe
*** Harga RM 160 Only ***

Bio Seleza Mixed

Bio Seleza Femine Pad &Testimoni




- Dalam 1 kotak ada
  》2 Bungkus Bio Seleza Pantiliner
  》2 Bungkus Bio Seleza Day Safe
  》1 Bungkus Bio Seleza Night Safe
  》1 Bungkus Bio Seleza Night Safe- Extra Long
*** Harga RM 164 Only ***


Sekarang Promosi dengan Setiap Pembelian 1 kotak Bioseleza Free Postage

Berminat boleh Contact;
 Kiki 012-9393042
Promosi FREE POSTAGE sekarang









Sunday, 6 November 2016

Jualan Akhir Tahun Untuk Premium Beautiful (YES)

Year End  Sales For Premium Beautiful Corset 


* Dengan setiap pembelian 1 set premium beautiful CASH anda layak menerima : REBATE/ DISKAUN RM250 + FREE GIFT 



* Open 3 set sahaja untuk pakej ANSURAN sempena Year End Sales (YES)
Deposit RM400 Sahaja!!!!
Jika berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,sila hubungi :
Zakiah
012-9393042
( saya cover seluruh malaysia,terutama pahang,terengganu,kelantan,kuala lumpur)
Untuk di Kuala lumpur,boleh contact agent expert kami :
Mimi  017-2779440