Monday, 29 August 2016

Harga Promosi Premium Beautiful

Premium Beautiful NEW STOCK...Haaa baru keluar oven ni tau...Bukan stock lama dan juga bukan clearence stock...Semua ni stock untuk MERDEKA SALE!!!!

OK..apa tu merdeka sale??

Baca bawah ni 》》

* Dengan setiap pembelian 1 set premium beautiful CASH anda layak menerima : REBATE RM150

DISKAUN RM150

dan 

FREE GIFT PB WASH (rm50)

* Open 3 set sahaja untuk pakej ANSURAN sempena MERDEKA SALE..

Deposit RM400 Sahaja!!!!

Jika berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,sila hubungi :

Zakiah

012-9393042

( saya cover seluruh malaysia,terutama pahang,terengganu,kelantan,kuala lumpur)

Untuk di Kuala lumpur,boleh contact agent expert kami :

Mimi  017-2779440

Tuesday, 9 August 2016

Menjana Pendapatan Dari Rumah Sehingga RM5,000

Sedar tak sedar , dah masuk bulan ogos kan..sedar tak sedar jugak dah masuk hujung tahun 2016 kan...

Kebiasaannya,bila hujung tahun bermacam macam  checklist dah menunggu...
- road tax expired
- family holiday
- kelengkapan sekolah anak-anak....

Kebiasaannya si ayah/suami la yang mula sakit kepala at this time nak prepare all the cost :(

Apa lah salahnya, kita sebagai  si isteri bantu kurangkan beban suami dengan buat extra income kan..

So, uols ada yang sudi tak kalau kiki nak share macam mana by October/November uols dah ada at least RM5000 untuk top up kat mana yang kurang untuk checklist kat atas tuh...

Kalau berminat, boleh PM kiki..
kiki sudi ajar mereka yang betul serius ingin di bantu..




  Contact :
Zakiah 
012-9393042

Sunday, 7 August 2016

Harga Herba Maharani dan Keistimewaannya

Hi semua..selamat pagi..

Pagi ni kiki nak sharing keistimewaan maharani since sejak 2 menjak ni, asik jadi hot product..(OUT OF STOCK)

Antara keistimewaan herba maharani no:
KEHEBATAN Herba Maharani:
 1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
 2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
 3. Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sendi dan lutut.
 4. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
 5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
 6. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
 7. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.
 8. Anti-penuaan dan awet muda.
 9. Kecantikan dan kesuburan
 10. Menegangkan payudara.
 11. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit
 12. Amalan semasa berpantang.
 13. Meningkatkan kadar metabolisma
 14. Menambah sel darah
 15. Mengimbangi tekanan darah.
 16. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
 17. Melancarkan peredaran darah.

Selain dari tu, herba maharani ni unik dan hebat kerana;

Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :
1.    Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
2.    Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
3.    Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
4.    Melambatkan masalah monopous (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)
5.    Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
6.    Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
7.    Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)

ini lah rupa herba maharani



CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni wajib dipatuhi :

- 1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.

- Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.

- Then, berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

- Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali

2) minum air garam waktu makan

3) minum lebih banyak air



Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)





Sijil halal dan kelulusan kementerian Malaysia untuk herba maharani.


Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM


HARGA HERBA MAHARANI

Harga herba maharani

RM 98.00 sekotak


65.00 harga lama.

January 2014 bermula harga baru untuk herba maharani.


Agent Sah HERBA MAHARANI,

ZAKIAH 
012-9393042

Thursday, 4 August 2016

TESTIMONI DIRI SENDIRI BERPANTANG BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

ibu-ibu di luar sana mesti sibuk mencari set untuk berpantang kan??


Jangan susah hati ya ibu-ibu..Meh akak share sedikit pengalaman akak berpantang.. 
"Masa mengandung tu memang akak dah mula survey2 set-set untuk berpantang ni..Macam2 produk,macam2 bentuk ada..semuanya bagus-bagus..Cuma akak akan cari yang betul-betul sesuai dengan akak yang MALAS nak bertungku,malas nak berdiang(hidupkan bara api lepas tu duduk berhampiran api untuk kecutkan rahim) dan malas nak minum akar kayu..

Sampailah kawan baik akak promote bengkung Premium beautiful ni kat akak..Katanya bagus bla bla bla bla.......dipendekkan cerita akak pun beli la untuk dipakai lepas bersalin nanti..ye la sebab dia cerita yang pb ni banyak kelebihan dan fungsi..Lepas bersalin terus pakai bengkung je dulu..memang betul seperti dikatakan..Sangat2 selesa dan sedap dipakai..kan kita kalau baru lepas bersalin ni memang sakit sangat pinggang ni..Tapi lepas sarung bengkung ni rasa macam terapi di spa,seperi diurut2..sedapppppppp sangat,itu lah yang sampai ke hari ni akak masih setia memakai premium beautiful.."

Zaman sekarang ni semua dah mudah kan..kalau dulu kita pakai bengkung yang jenis lilit-lilit tali dia tu kan..adoii payahnya nak pakai kann..leceh sebab nak kene lilit dan tak berapa kemas,sebab tali dia mudah nak terurai..

So jom kita tukarkan bengkung lilit-lilit tu dengan bengkung moden ni..PREMIUM BEAUTIFUL CORSET..Alhamdulillah anak kedua saya,saya dapat berpantang dengan premium beautiful corset ni..



Testimoni diri sendiri, berpantang anak ke 2

ni la akak..hehe happy tau,sebab masa sebelum pregnant berat akak 68kg tau..tapi lepas sebulan bersalin berat akak turun jadi 62kg..


Premium Beautiful sesuai di pakai ketika Berpantang 

* MUDAH,CEPAT,RINGKAS,SELESA pakai bengkung ni ketika berpantang..Corset premium beautiful ni juga berfungsi mengecutkan dan memperkemaskan semula RAHIM yang mengembang semasa mengandung..
Corset premium beautiful ni juga berfungsi mengeluarkan angin dalam badan..
Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin..
Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi..
* Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul ketul dengan lancar..
* Mengeluarkan segala sisa kekotoran dan air bisa(menggantikan proses tangas) dari rahim..
* Menyokong rahim dari jatuh..
* Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyewaan seterusnya..
Menghilangkan strechmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung..
* Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperti Param,Tapel dan Pilis
* Melancarkan proses pembuangan air besar(sembelit terjadi apabila makan jamu)..
* Memperbanyakkan penghasilan susu dan mengelakkan bayi dari cirit birit akibat pemakanan jamu..
* Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun diluar..
* Menaikkan  metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat ..
* Membentuk semula payudara,pinggul dan posture badan yang menarik..


ini antara kawan2 akak yang juga pengguna premium beautiful..Kami semua guna premium beautiful untuk berpantang..





yang ni bersalin ceasar..pun boleh pakai bengkung premium beautiful..Pakai Bengkung premium beautiful ni luka cepat kering dan tak nyilu..

Haaaa sekarang akak dah jadi full time Agent premium beautiful dah..dari sekadar jadi pengguna dulu,sekarang akak dah full time premium beautiful expert..Seronok akak bantu kaum2 hawa yang lain merasa pengalaman hebat berpantang dengan premium beautiful ni..

kalau ada yang berminat nak akak sarungkan premium beautiful ni boleh la contact akak ya..akak cover seluruh malaysia..jauh pun akak boleh turun untuk berjumpa dan pakaikan premium beautiful ni..







Love,
012-9393042
zakiahkamarudintlc@gmail.com



Nama Baharu Tapi Rasa Seperti Dahulu

DAHULU MINERAL COFFEE KINI MIN KAFFE

Perubahan nama daripada mineral coffee adalah sebahagian daripada proses penjenamaan semula produk bagi menyeragamkan nama MINERAL COFFEE yang dipasarkan di Malaysia dengan MIN KAFFE  yang dieksport ke pasaran serantau..

Objektif penjenamaan semula adalah untuk menaikkan jenama dan identiti produk ini supaya ia menjadi trademark yang sinonim dengan nama Sahajidah Hai-O Marketing 

Sesungguhnya , kedua dua produk ini adalah sama dari segi ramuan dan rumusan..

Diadun istimewa dengan biji kopi Robusta dan garam buluh semula jadi dari Korea..

Keistimewaan Min Kaffe :

- Memberi aroma yang menyegarkan
- Membantu menghilangkan keletihan minda 
- Melegakan tekanan
- Tanpa Gula tambahan, membekalkan magnesium serta membantu menggalakkan penyerapan kalsium
- Bungkusannya kecil dan senang di bawa serta mudah disediakan pada bila bila masa..




Harga Baru
RM33.00 (WM)
RM35.00 (EM)


Dengan setiap 12 kotak ke atas, layak untuk dapat harga borong dan FREE Postage :)

Manfaat Min Kaffe Garam Buluh (kaya dengan bahan mineral seperti magnesium, besi, kalsium & kalium)

  1. Menggalakkan penyerapan kalsium
  2. Kaya dengan unsur anti pengoksidaan untuk melawan penyakit
  3. Menghilangkan keletihan fizikal dan mental - memberi kesegaran dan tenaga tambahan
  4. Melegakan tekanan
  5. Sesuai untuk diet harian - kurang rasa lapar, dan boleh menurunkan berat badan
  6. Meneutralkan asid dalam badan
  7. Mencegah & menstabilkan kencing manis dan darah tinggi
  8. Mencegah & memulihkan gatstrik dan migrain
  9. Membantu proses pencernaan dan pelawasan


Kalau nak order meh la call/whatsapp :

012-9393042

FREE POSTAGE!!!!

(Untuk setiap pembelian 3 kotak ke atas)

KELEBIHAN PAD BIOSELEZA BERBANDING PAD BIASA



Kenapa pad biasa bahaya dan Apa risikonya?

Kebanyakan pad biasa di pasaran diperbuat daripada recycle paper atau serbuk kayu pulpa yang telah diputihkan menggunakan peluntur selama 30jam. 

Apabila haid, darah yang panas akan bertindakbalas dengan bahan peluntur yang ada dalam pad tersebut dan membebaskan 1 bahan kimia yang sangat bahaya.

 130 kali ganda berbahaya daripada arsenik (racun pembunuh yang senyap) iaitu DIOKSIN. 




Dioksin menyebabkan:


Ketidakstabilan hormon

Kanser Payudara

Kanser Ovari

Kanser Usus

Endometriosis

Kemandulan

Fibroid

Keguguran

Jangkitan pada uterus

Melemahkan sistem imuniti badan

DIOKSIN ni akan diserap oleh faraj dan masuk ke dalam rahim kita dan risikonya, sel-sel KANSER akan diaktifkan.

 Selain itu, risiko lain DIOKSIN ini adalah mengaktifkansel FIBROID , menggalakkan pembiakan bakteria dan sebagainya. 

Semua wanita ada fibroid. Yang bezanya sama ada fibroid tersebut aktif atau tak. Tapi, tahu ke kita sama ada fibroid kita tu aktif ke tak aktif kan. Sehinggalah fibroid kita membesar dan terus membesar sehingga kita kelihatan seperti mengandung! Pernah dengar istilah "busung"? Ada segelintir wanita dikatakan mengalami busung disebabkan fibroidnya membesar dan sekaligus membengkak. 

Selain itu, masalah wanita lain yg majoriti mengalaminya adalah SENGGUGUT setiap kali datang bulan/haid.

 Memang setiap wanita di dunia ni ada mengalami masalah SENGGUGUT. Tetapi apa yang membezakan adalah dari segi kekuatan sakit SENGGUGUT setiap individu. SENGGUGUT yang normal tidak akan menjejaskan kehidupan harian. Tapi ia menjadi tidak normal jika, apabila datang haid, sakit SENGGUGUT yang dialami terlalu kuat sehingga wajah dan badan menjadi pucat, hampir pengsan dan yang paling teruk sehingga perlukan injection ubat tahan sakit.

 Ada juga di kalangan kita, apabila haid je, dia perlu tidur, baring sepanjang hari, sehinggakan yang dah bekerja, terpaksa mengambil cuti. 

Begitu juga dengan CYST
Cyst adalah salah satu penyebab sukarnya mengandung kerana dalam sesetengah kes, apabila dibedah dan dikeluarkan cyst, ada janin yang terhimpit di dalam cyst. Walaupun cyst berjaya dibuang, ianya akan tumbuh kembali kerana cyst ini ada 'ibu'nya. Dalam pemeriksaan kesihatan yg dibuat, cyst banyak menyerang wanita yang berusia 23 tahun ke atas. Tidak terkecuali wanita yang sudah berkahwin mahupun yg masih bujang. 

Banyak lagi masalah-masalah sakit puan yang lain. Faktor-faktornya mungkin kerana corak pemakanan yang tidak sihat, kehidupan seharian yg tidak aktif, tidak cergas, pendedahan kepadan bahan-bahan kimia sama ada daripada persekitaran, daripada kosmetik atau daripada bahan2 kegunaan seharian contohnya seperti PEMAKAIAN TUALA WANITA BIASA di pasaran. 

Dah banyak pendedahan dan kajian berkaitan yang menunjukkan bahayanya tuala wanita biasa. Dan ingatlah bahawa sel kanser mengambil masa 1-14 tahun utk menampakkan diri. Lebih baik mencegah kan. 





CIRI-CIRI TUALA WANITA BIASA

Pembungkusan Yang Tidak ’Hygienic’

Pembungkusan di kilang masih secara manual.
Pembungkus yang tidak boleh ditutup semula setelah dibuka. Mudah tercemar habuk, bakteria, kulat dan lembapan.

Penuh dengan bakteria

”Kandungan bakteria 11 x lebih tinggi dari piawaian antarabangsa”. 
Ia boleh menyebabkan jangkitan kuman dan kegatalan pada alat sulit wanita. - Laporan Kajian Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP) 1987


Tiada tarikh luput (Expiry Date)

Hampir semua pad dipasaran tidak mempunyai tarikh luput. Ada pad yang telah berubah warnanya menjadi kekuning-kuningan masih dijual dikedai-kedai. Berapa pastikah anda ia tidak akan menjejaskan anggota sulit anda?

Pelapik Luar Tidak Telus Haba

Menyebabkan haba dari suhu darah haid terperangkap, alat sulit menjadi lembap dan tidak selesa.


Tiada Bahan Anti-Bakteria

Pad wanita adalah tempat pembiakan bakteria yang paling ideal kerana terdapatnya protin didalam darah haid. Bakteria dengan mudah masuk kedalam badan melalui vagina dan melemahkan sistem imuniti badan. Bakteria akan memasuki ke dalam sistem badan hanya dalam tempoh 2 jam sekiranya haid ini tidak dicuci.


* Setiap wanita menggunakan ~ 15 000 keping tuala wanita sepanjang hayat 
(35 tahun ;period pada usia 12 tahun dan menopouse pada usia 47 tahun).
Maka, risiko wanita itu terdedah pada Dioksin adalah 
15 000 kali !!!
Patutlah
Kanser Serviks (Pangkal Rahim) menjadi
Pembunuh No. 2 Wanita Malaysia

Tuala wanita yang selamat memang banyak kat pasaran sekarang ni.
Tapi apa salah nye bertukar pada yang lebih memberi kesan sihat dan selamat.
Memang pad biasa harganya MURAH...tapi perlu ada kesedaran bahawa aset kewanitaan kita harganya TAK TERNILAI sekiranya ianye di ragut penyakit yang biasanya menjadi pembunuh utama wanita masa kini.


Sekali lagi diulangi
"JOM BERTUKAR KEPADA PAD BIO SELEZA....HMMMMMMMMMM SELESANYEEEEE!!!






 FOR SPECIAL PRICE:

CONTACT

ZAKIAH

012-9393042