Tuesday, 2 February 2016

Hadiah anniversary untuk isteri tersayang..


Kebiasaanya bile tiba hari istimewa seperti majlis ulangtahun perkahwinan atau ulangtahun kelahiran, pasti kita akan terfikir untuk hadiahkan sesuatu yang istimewa untuk orang tersayang.

Macam tu jugakla kiki, biasa cara paling mudah ialah guna pakcik google kita la, dan pening memikirkan, sebab hadiah yang sesuai untuk kaum lelaki selalu terhad seperti wallet, Play station Player, Perfume, Jam tangan, Tshirt dan Set tali pinggang. Betul tak korang?

Tapi bile giliran suami ,banyak pilihan yang ada untuk dihadiahkan pada isteri. Contohnya Handbeg, Perfume,Wallet, Jam Tangan, Kasut, dan banyak lagi sampai kalau nak disebutkan..

Tapi apa kata untuk tahun ni, kaum suami ubah selera isteri dengan hadiahkan set #premiumbeautiful kepada isteri.. Bukan apa berbaloi baloi kalau hadiahkan #premiumbeautiful ni kepada isteri kerana banyak faedahnya, antaranya;

1) boleh dijadikan sebagai perisai untuk elak tambah inci lebar punggung
2) sebagai set bersalin untuk anak pertama, kedua, ketiga, keempat dan seterusnya
3) warranty seumur hidup, so jimat dah disitu
4) boleh menjaga kesihatan dalaman isteri
5) boleh mengurangkan senggugut isteri
6) boleh dijadikan alternative untuk hamil
7) boleh menaikkan kembali aset aset isteri seperti payudara, punggung..
8) boleh mengurangkan berat badan tanpa diet yang ketat

Banyakkan faedahnya, terlalu banyak untuk di tulis..
Jadi memang berbaloi baloi #premiumbeautiful..

Ini lah premiumbeautiful yang saya ceritakan, terima kasih  buat suami saya yang tercinta..

Jadi untuk dapatkan #premiumbeautiful yang murah boleh contact kiki kerana kiki ada lah agent yang terlatih a.k.a #premiumbeautifulexpert..
Pasti harga istimewa kiki tawarkan..
For fast response 

call/whatsapp :
kiki 012-9393042