Thursday, 21 January 2016

Bio Seleza Pad , Pad Pilihan Wanita Masa Kini

BIO SELEZA PAD...

cegah kesan buruk tuala wanita
wahai wanita...pernahkah anda mengalami masalah seperti ini...

#jangkitan faraj
#kegatalan faraj
#keputihan
#Kekuningan
#endometriosis
#kitaran haid tidak teratur
#berbau atau Discharge berlendir
#darah beku
#Ruam

antara penyebab banyak penyakit berkaitan dengan alatsulit wanita adalah kerana sifatnya yang sensitif dengan perkitaran yang lembap ....dan yang paling mudah adalah kerana kesan penggunaan tuala wanita .....

Jika ini berlaku sebenarnya tuala wanita adalah mengandungi #dioxin yang merbahaya dan boleh mengancam nyawa pada jangka masa panjang kesan jangka pendek adalah akan terbit simpton2 seperti diatas dan yang paling di takuti pastinya #KANSERSELVIK

kita disarankan supaya mencegah dahulu sebelum mengubati kan....antara lagkah yang perlu setiap wanita buat adalah seperti berikut :

1. seringkali membuat pemeriksaan doktor ...andaikata terdapat simptom-simptom seperti diatas

2. menjaga kesihatan di bahagian ini terutama semasa haid. jika perlu boleh menggunakan petua nenak moyang kita seperti membasuh dengan air sireh yang dicampur dengan sedikit garam..  ( saya menggunakan kaedah ini )

3. mencuci dengan sabun pencuci khas yang mempunyai PH yang rendah dan bersesuaian

4. memastikan ianya sentiasa dalam keadaan kering untuk mengelak pembiakan bakteria

5.menggunakan pad atau tuala wanita yang bersesuaian dan dalam hal ini saya syorkan #bioselezasanitarypad

6. menjaga pemakanan

7. elakan berkongsi tuala



Wednesday, 20 January 2016

Risau tak, makin bertambah tahun makin bertambah inci..lagi risau, makin bertambah saiz baju..

Tak kan dah situasi camni kita baru nak amik inisiatif kan..

Tengok adik cantik manis yang bijak amik peluang, terus sarung #premiumbeautiful bila baju keje korporat sampai tak boleh nak tutup butang..




Now tengoklah, tersenyum manis, bukan baju je boleh butang tapi keyakinan main bertambah untuk bergaya.. ye la tangan terus di pinggang..

Nak dapatkan #pbcorset??
Hubungi saya 0129393042

#pbexpertpekan #premiumbeautiful #setkempisperut #setbersalin #setberpantang

Tuesday, 19 January 2016

Cara Cara Nak Kempiskan Perut

Kesian kan bile ada yang asik wat senaman perut nak kasi kempis perut..

Padahal dah sah2 senaman perut tu  tak kan buat perut anda kempis.

Janganla bersusah payah sangat zaman sekarang ni, ada cara mudah kita boleh ikut cara mudah..

Sarungkan #premiumbeautiful one set bagi kaum wanita manakala bg kaum lelaki boleh gunakan #waistnipper untuk dapatkan  perut yg sado..

☆Jimat masa bg yang tiada masa nak jogging dan bersenam,
☆Jimat duit bagi yang amik keputusan nak buat pembedahan
☆Selamat bagi mereka yang sebelum ini amalkan oil kurus atau pil pelangsing..

#setkesihatan #setkecantikan #setbersalin #pakejperkahwinan #premiumbeautifulexpert #topagentpahang #setkurus #slimmingcentre #premiumbeautiful  #pbexpert

Tuala wanita pilihan ramai

Tahu kah anda yang tuala wanita biasa di proses dari recycle paper?? Pilihan tuala wanita yang SALAH boleh mengancam kesihatan dalam DIAM.. jadi jom bertukar kepada #bioseleza femine pad. Dengan bioseleza tiada lagi masalah
#keputihan
#kekuningan
#periodtidakteratur
#vaginagatal
#sukarhamil
#masalahhormon
#periodpain
#pening serta kurang tenaga ketika period..



Bagaimana ia berfungsi??
Bioseleza mengandungi nano perak dan ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria dan Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah ..

For detail Pm/WA 012-9393042

Bio Seleza Feminine Pad Pilihan Wanita Masa Kini

Premium Set Gift A

Bio Seleza Feminine Pad (MIXED) mengandungi:
1) Bio Seleza Feminine Pad (Pantyliner) x 2 pek (30 keping pantyliner setiap pek)
2) Bio Seleza Feminine Pad (Day Safe) x 2 pek (10 keping setiap pad)
3) Bio Seleza Feminine Pad (Night Safe) x 1 pek (8 keping)
4) Bio Seleza Feminine Pade (Night Safe - Extra Long) x 1 pek (8 keping)
HARGA : RM 164.00
FREE DELIVERY


Premium Set Gift B

Bio Seleza Feminine Pad (PANTYLINER) mengandungi:

1) 6 pek yang mengandungi 30 keping pantyliner (jumlah 180 keping pantyliner)

HARGA : RM 174.00
FREE DELIVERY



Premium Set Gift C
Bio Seleza Feminine Pad (DAY SAFE) mengandungi:

1) 10 keping x 6 pek Tuala Wanita untuk siang hari (jumlah 60 keping)

HARGA : RM 160.00
FREE DELIVERY


Promosi Set Tuala Wanita Bio Seleza



Cara cara kempiskan perut

Kesian kan bile ada yang asik wat senaman perut nak kasi kempis perut..

Padahal dah sah2 senaman perut tu  tak kan buat perut anda kempis.

Janganla bersusah payah sangat zaman sekarang ni, ada cara mudah kita boleh ikut cara mudah..

Sarungkan #premiumbeautiful one set bagi kaum wanita manakala bg kaum lelaki boleh gunakan #waistnipper untuk dapatkan  perut yg sado..

☆Jimat masa bg yang tiada masa nak jogging dan bersenam,
☆Jimat duit bagi yang amik keputusan nak buat pembedahan
☆Selamat bagi mereka yang sebelum ini amalkan oil kurus atau pil pelangsing..

#setkesihatan #setkecantikan #setbersalin #pakejperkahwinan #premiumbeautifulexpert #topagentpahang #setkurus #slimmingcentre

Monday, 18 January 2016

Majlis Perpisahan Untuk Kakitangan Jabatan Kewangan

Tanggal 12 january 2016, jabatan kewangan sekali lagi kehilangan  2 orang staff, yang telah berkhidmat dengan Isuzu Hicom Malaysia Sdn Bhd..

Jutaan terima kasih di ucapkan kepada Iman dari seksyen budget dan Tini dari section Treasury di atas tenaga yang di curahkan sepanjang berkhidmat di IHMSB terutamanya jabatan kewangan..

Untuk Iman yang kembali ke tempat asal United Kingdom semoga maju jaya di sana dengan business yang bakal diceburi manakala untuk Tini yang berhijrah ke tempat baru , semoga cekal dengan cabaran di alam pekerjaan..

Semoga kita bertemu kembali di lain waktu...

Sedikit cenderamata sebagai kenangan untuk iman

Kenangan  yang tinggal untuk jabatan kewangan bersama Vice Chief Executive