Wednesday, 30 November 2016

Harga Promosi Year End Sale Premium Beautiful

Harga Promosi Y.E.S Premium Beautiful

Y.E.S
Year End Sale Promotion dah start tau uols..Kesemua produk2 kiki jual ada promo ni..Terutamanya PREMIUM BEAUTIFUL..So mana2 yang dari dulu lagi berkenan,berminat nak pakai premium beautiful ni..haaa ini lah masanya tau..Jimat banyak tau uols..Jom tengok bawah ni,apa jenis promo yang kiki tawarkan khas untuk uols..

Haaa jarang2 sangat la nak open ansuran premium beautiful ni..Tapi untuk bulan ni,Kami open untuk 3 orang sahaja sempena Harga Promosi Premium Beautiful..
.
Dan lebih menguntungkan,jika ada yang nak membeli SECARA CASH, sempena HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ni,kami menawarkan RM250 rebate + FREE Gift😍😍😍
.
Hanya untuk bulan ni sahaja sehingga 31 Disember..
Haaa hampa tunggu apa lagi,mai sambaq teruih la..Ritu ramai tanya bila nak open ansuran kann ..3 Orang jaa,orang ke 4 tuh kene paksa beli cash la πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..

Mai mai mai sambaq HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL segera😘😘😘

#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulKuantan
#PremiumBeautifulPahang


Mai call/Whatsapp
Kiki :
0129393042
0179450512



SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :

1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..


Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan


Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakanwaranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)


Harga promosi premium beautiful ni sah sehingga 31.12.2016..

Cecepat tau call/whatsap kiki..Best tau pakai pb ni..Selesa dan sangat confident dengan penampilan diri😘😘😘

Kiki
0129393042
0179450512


Sabun Marine Essense


SABUN MARINE ESSENCE


Korang dah pernah cuba sabun marine aka Sabun Ketiak ni ke? Nama jer sabun ketiak sebab banyak testimonial yang kitaorang dapat memang TERBUKTI bukan sahaja mencerahkan ketiak malah menyelesaikan masalah bau badan, jeragat, eazema, panau dan kurap..




So, korang yang belum cuba memang wajib cuba sebab memang best tahap dewa! and yang paling penting harga berbaloi dengan kesan selepas guna sabun nih! :)

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

BAHAN-BAHAN UTAMA SABUN MARINE aka SABUN KETIAK :

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



Harga Sabun Marine ni pun terlebih berbaloi kalau nak di bandingkan dengan result yang anda akan perolehi selepas menggunakan Sabun Marine Essence ni!
 
Harga :
 
SEKETUL :
 RM 40 (Semenanjung)
RM 45 ( Sabah Sarawak)
 
SEKOTAK ( Ada 3 KETUL) :
 Beli sekotak lagilah jimat sebab Kiki akan bagi "SPECIAL PRICE"
 
RM 120 SAHAJA!
 
 
Berminat?
 
SMS/WhatsApp :
012-9393042

 


TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE

Menghilangkan gatal gatal dan ruam
Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut





Saturday, 26 November 2016

Bio Seleza Feminine Pad Dan Testimoni

Bio Seleza  Feminine Pad Dan Testimoni

Seorang wanita menggunakan kira-kira  keping tuala wanita dalam tempoh 35 tahun sepanjang hayatnya.

DAN..

Bahan mentah yang digunakan untuk membuat tuala wanita adalah  dari sampah yang dikitar semula terdiri daripada kertas kitar semula, kertas tebal, kotak dan pulpa kayu yang mengandungi kuman berbahaya tersembunyi.


Selain itu, statistik menunjukkan 83% wanita mengalami jangkitan kuman pada bahagian sulit mereka dan 62% darinya berpunca daripada pemakaian tuala wanita yang tidak wajar dan kurang standard.


Masih lagi mahu menggunakan tuala wanita dan pantyliner berjenama biasa? Jangan saja berharap yang anda akan selamat daripada kanser serviks atau barah pangkal rahim kerana di Malaysia seramai  disahkan menghidap kanser ini setiap tahun.

MEMPERKENALKAN BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA BAHARU YANG BERTEKNOLOGI TINGGI UNTUK MENJAGA KESIHATAN BAHAGIAN SULIT.

Ini lah Bio Seleza Pad



Antara testimoni pemakai Bio Seleza






Bio Seleza Femine dan Testimoni



Harga Bio Seleza 2016

Bio Seleza Pantiliner

Bio Seleza Femine Pad & Testimoni






- Ada 6 bungkus 1 kotak
- Setiap bungkus ada 30 keping Pantiliner
*** Harga RM174 Only ***

Bio Seleza Day Safe

Bio Seleza Femine Pad & Testimoni




- Ada 6 bungkus 1 kotak
- Setiap bungkus ada 10 keping Pad Day safe
*** Harga RM 160 Only ***


Bio Seleza Night Safe

Bio Seleza Femine Pad &Testimoni



- Ada 6 bungkus 1 kotak
- Setiap bungks Ada 8 Keping Pada Night Safe
*** Harga RM 160 Only ***

Bio Seleza Mixed

Bio Seleza Femine Pad &Testimoni




- Dalam 1 kotak ada
  》2 Bungkus Bio Seleza Pantiliner
  》2 Bungkus Bio Seleza Day Safe
  》1 Bungkus Bio Seleza Night Safe
  》1 Bungkus Bio Seleza Night Safe- Extra Long
*** Harga RM 164 Only ***


Sekarang Promosi dengan Setiap Pembelian 1 kotak Bioseleza Free Postage

Berminat boleh Contact;
 Kiki 012-9393042
Promosi FREE POSTAGE sekarang









Sunday, 6 November 2016

Jualan Akhir Tahun Untuk Premium Beautiful (YES)

Year End  Sales For Premium Beautiful Corset 


* Dengan setiap pembelian 1 set premium beautiful CASH anda layak menerima : REBATE/ DISKAUN RM250 + FREE GIFT 



* Open 3 set sahaja untuk pakej ANSURAN sempena Year End Sales (YES)
Deposit RM400 Sahaja!!!!
Jika berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,sila hubungi :
Zakiah
012-9393042
( saya cover seluruh malaysia,terutama pahang,terengganu,kelantan,kuala lumpur)
Untuk di Kuala lumpur,boleh contact agent expert kami :
Mimi  017-2779440

Monday, 29 August 2016

Harga Promosi Premium Beautiful

Premium Beautiful NEW STOCK...Haaa baru keluar oven ni tau...Bukan stock lama dan juga bukan clearence stock...Semua ni stock untuk MERDEKA SALE!!!!

OK..apa tu merdeka sale??

Baca bawah ni 》》

* Dengan setiap pembelian 1 set premium beautiful CASH anda layak menerima : REBATE RM150

DISKAUN RM150

dan 

FREE GIFT PB WASH (rm50)

* Open 3 set sahaja untuk pakej ANSURAN sempena MERDEKA SALE..

Deposit RM400 Sahaja!!!!

Jika berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,sila hubungi :

Zakiah

012-9393042

( saya cover seluruh malaysia,terutama pahang,terengganu,kelantan,kuala lumpur)

Untuk di Kuala lumpur,boleh contact agent expert kami :

Mimi  017-2779440

Tuesday, 9 August 2016

Menjana Pendapatan Dari Rumah Sehingga RM5,000

Sedar tak sedar , dah masuk bulan ogos kan..sedar tak sedar jugak dah masuk hujung tahun 2016 kan...

Kebiasaannya,bila hujung tahun bermacam macam  checklist dah menunggu...
- road tax expired
- family holiday
- kelengkapan sekolah anak-anak....

Kebiasaannya si ayah/suami la yang mula sakit kepala at this time nak prepare all the cost :(

Apa lah salahnya, kita sebagai  si isteri bantu kurangkan beban suami dengan buat extra income kan..

So, uols ada yang sudi tak kalau kiki nak share macam mana by October/November uols dah ada at least RM5000 untuk top up kat mana yang kurang untuk checklist kat atas tuh...

Kalau berminat, boleh PM kiki..
kiki sudi ajar mereka yang betul serius ingin di bantu..




  Contact :
Zakiah 
012-9393042

Sunday, 7 August 2016

Harga Herba Maharani dan Keistimewaannya

Hi semua..selamat pagi..

Pagi ni kiki nak sharing keistimewaan maharani since sejak 2 menjak ni, asik jadi hot product..(OUT OF STOCK)

Antara keistimewaan herba maharani no:
KEHEBATAN Herba Maharani:
 1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
 2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
 3. Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sendi dan lutut.
 4. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
 5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
 6. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
 7. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.
 8. Anti-penuaan dan awet muda.
 9. Kecantikan dan kesuburan
 10. Menegangkan payudara.
 11. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit
 12. Amalan semasa berpantang.
 13. Meningkatkan kadar metabolisma
 14. Menambah sel darah
 15. Mengimbangi tekanan darah.
 16. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
 17. Melancarkan peredaran darah.

Selain dari tu, herba maharani ni unik dan hebat kerana;

Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :
1.    Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
2.    Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
3.    Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
4.    Melambatkan masalah monopous (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)
5.    Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
6.    Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
7.    Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)

ini lah rupa herba maharani



CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni wajib dipatuhi :

- 1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.

- Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.

- Then, berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

- Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali

2) minum air garam waktu makan

3) minum lebih banyak air



Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)





Sijil halal dan kelulusan kementerian Malaysia untuk herba maharani.


Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM


HARGA HERBA MAHARANI

Harga herba maharani

RM 98.00 sekotak


65.00 harga lama.

January 2014 bermula harga baru untuk herba maharani.


Agent Sah HERBA MAHARANI,

ZAKIAH 
012-9393042

Thursday, 4 August 2016

TESTIMONI DIRI SENDIRI BERPANTANG BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

ibu-ibu di luar sana mesti sibuk mencari set untuk berpantang kan??


Jangan susah hati ya ibu-ibu..Meh akak share sedikit pengalaman akak berpantang.. 
"Masa mengandung tu memang akak dah mula survey2 set-set untuk berpantang ni..Macam2 produk,macam2 bentuk ada..semuanya bagus-bagus..Cuma akak akan cari yang betul-betul sesuai dengan akak yang MALAS nak bertungku,malas nak berdiang(hidupkan bara api lepas tu duduk berhampiran api untuk kecutkan rahim) dan malas nak minum akar kayu..

Sampailah kawan baik akak promote bengkung Premium beautiful ni kat akak..Katanya bagus bla bla bla bla.......dipendekkan cerita akak pun beli la untuk dipakai lepas bersalin nanti..ye la sebab dia cerita yang pb ni banyak kelebihan dan fungsi..Lepas bersalin terus pakai bengkung je dulu..memang betul seperti dikatakan..Sangat2 selesa dan sedap dipakai..kan kita kalau baru lepas bersalin ni memang sakit sangat pinggang ni..Tapi lepas sarung bengkung ni rasa macam terapi di spa,seperi diurut2..sedapppppppp sangat,itu lah yang sampai ke hari ni akak masih setia memakai premium beautiful.."

Zaman sekarang ni semua dah mudah kan..kalau dulu kita pakai bengkung yang jenis lilit-lilit tali dia tu kan..adoii payahnya nak pakai kann..leceh sebab nak kene lilit dan tak berapa kemas,sebab tali dia mudah nak terurai..

So jom kita tukarkan bengkung lilit-lilit tu dengan bengkung moden ni..PREMIUM BEAUTIFUL CORSET..Alhamdulillah anak kedua saya,saya dapat berpantang dengan premium beautiful corset ni..



Testimoni diri sendiri, berpantang anak ke 2

ni la akak..hehe happy tau,sebab masa sebelum pregnant berat akak 68kg tau..tapi lepas sebulan bersalin berat akak turun jadi 62kg..


Premium Beautiful sesuai di pakai ketika Berpantang 

* MUDAH,CEPAT,RINGKAS,SELESA pakai bengkung ni ketika berpantang..Corset premium beautiful ni juga berfungsi mengecutkan dan memperkemaskan semula RAHIM yang mengembang semasa mengandung..
Corset premium beautiful ni juga berfungsi mengeluarkan angin dalam badan..
Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin..
Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi..
* Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul ketul dengan lancar..
* Mengeluarkan segala sisa kekotoran dan air bisa(menggantikan proses tangas) dari rahim..
* Menyokong rahim dari jatuh..
* Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyewaan seterusnya..
Menghilangkan strechmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung..
* Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperti Param,Tapel dan Pilis
* Melancarkan proses pembuangan air besar(sembelit terjadi apabila makan jamu)..
* Memperbanyakkan penghasilan susu dan mengelakkan bayi dari cirit birit akibat pemakanan jamu..
* Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun diluar..
* Menaikkan  metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat ..
* Membentuk semula payudara,pinggul dan posture badan yang menarik..


ini antara kawan2 akak yang juga pengguna premium beautiful..Kami semua guna premium beautiful untuk berpantang..





yang ni bersalin ceasar..pun boleh pakai bengkung premium beautiful..Pakai Bengkung premium beautiful ni luka cepat kering dan tak nyilu..

Haaaa sekarang akak dah jadi full time Agent premium beautiful dah..dari sekadar jadi pengguna dulu,sekarang akak dah full time premium beautiful expert..Seronok akak bantu kaum2 hawa yang lain merasa pengalaman hebat berpantang dengan premium beautiful ni..

kalau ada yang berminat nak akak sarungkan premium beautiful ni boleh la contact akak ya..akak cover seluruh malaysia..jauh pun akak boleh turun untuk berjumpa dan pakaikan premium beautiful ni..







Love,
012-9393042
zakiahkamarudintlc@gmail.com