Sunday, 26 April 2015

Ratu premium beautiful turun padang

Weekend yang sangat awesome , bila dapat duduk semeja dengan ratu #premiumbeautiful yang sanggup turun ke kuantan..

Apalagi kiki memang gunakan sebaik mungkin masa mentor yang sangat berharga tu dengan personal touch.
Memang sangat manfaat pt session bile segala kekusutan dapat dileraikan mentor dengan idea yang dikongsikan dan dicurahkan..

Mana ada bisnes yang mentor sanggup turun padang untuk kasi idea dan ilmu,, tapi dengan #topleadercircle segalanya PERCUMA, malah setiap 10 hb, dikala orang lain sedang menghitung gaji, kami hanya mamapu senyum meleret melihat baki di mesin atm.  semua ini gara2 BONUS dengan #businessonline


Tuesday, 21 April 2015

Diamond Night

Setiap kali ada event company pasti berhari2 akan cube baju yang akan dipakai masa event. Bak kata orang selagi belum tiba hari sebenar event , dok cube depan cermin, menggayakan lengkap dengan shawl.. Sampai puas hati..
 
Akhirnya shawl colour ini yang menambat hati saya😄😄
  
Bile tibe hari sebenarnya lagi la excited, sebabnya terasa keyakinan diri teramat sangat bile sarungkan #premiumbeautiful dibadan .. Memang sesuai la bile dikatakan yang #premiumbeautiful ni 70%kesihatan, 30 % kecantikan & 100% keyakinan..

Masa kat #tlcredcarpetevent memang meriah sebabnya semua cantik sekali menggayakan dress masing2, kalah masa anugerah abph.. Artis2 pun kalah.. Hehe..

Nie la kami, di malam diamond nite




Sunday, 19 April 2015

Corset Murah Pahang

❤️nak kurus 

❤️nak langsing

❤️nak ada body shape 

❤️nak sihat

❤️nak awet muda

 


Tapi.......


❌ sanggup rase nak diet bila godaan makanan sedap datang mencabar

❌sanggup rasenya nak buat pembedahan sebab takut kos yang tinggi dan risiko yang tinggi

❌de masa nak senaman sebab banyak keje nak buat


Dah macam mana, cantik sihat nak tapi xde inisiatif langsung..


Ada cara mudah,murah n selamat kenapa tak nak ikut kan..


#pbexpertkuantan

Zakiah 012-9393042

www.zakiahkamarudin.blogspot.com




Sunday, 5 April 2015

JAWATAN KOSONG

#JawatanKosong

saya memerlukan Biznes partner perempuan untuk follow saya pergi berniaga,ukur customer,dan fittingkan customer...

income???u olls nak berapa??saya akan bantu dan tunjukkan cara untuk dapatkan berapa income yang u olls nak tu...Tapiiii kalau nak income besar,usaha dan commitment pun besar la ya...Sebab saya memang nak ajar yang benar2 serius sahaja.. :-)

*ini perniagaan ya..bukan skim cepat kaya,nak kaya memang kene berniaga... :-)

#usahawanpremiumbeautiful #usahawanjutawan #usahawanonline #topleaderscircle #tlc #protegeIconSohonitaMalaysia #salhazainprotege #CdmAzlanDeramanProtege

012-9393042 zakiah kamarudin