Saturday, 5 September 2015

Premium beautiful membantu kesuburan


Ramai yang salah anggap #corset hanya untuk orang gemuk yang ingin kelihatan kurus..

Tolong la buang anggapan anda semua tu, kerana #premiumbeautiful tidak begitu..
Ini kerana salah satu fungsi #pbcorset ialah melancarkan peredaran darah..apabila peredaran darah kembali lancar, horman dalam badan kembali normal..

Seperti testimoni ini, bukan orang lain tapi kawan baik kiki sendiri aka mentor kiki, Farhana Ramli. 

Setelah berkahwin setahun masih belum dikurniakan cahayamata, sedih bile rakan sebaya semua sudah mempunyai keluarga kecil, dengan period yang tidak teratur sejak berkahwin , 

Mengambil keputusan mencuba memakai #premiumbeautiful pada February 2013 dengan niat untuk membaiki cycle period yang tidak teratur..

Alhamdulillah selepas itu period kembali teratur, dan 2 bulan memakai premium beautiful iaitu tanggal April 2013, Alhamdulillah Ana disahkan mengandung..


Gembiranya tidak terkata, bile disahkan mengandung cahayamata yang dinantikan..

Kiki tak kata Ana mengandung kerana #pbcorset , kerana itu semua kuasa Allah tapi at least Ana berusaha dengan mencuba membaiki peredaran darah..

Dan yang paling syok #premiumbeautiful yang sama dapat dipakai  sebagai #setberpantang pada December 2013..

Malah sehingga September 2015, set yang sama masih berfungsi sebagai pakaian dalam rasmi untuk Ana bagi kekalkan bentuk badan seperti anak dara..

Bagi yang ingin dapatkan info lebih mengenai #premiumbeautiful boelh hubungi kiki aka #pbexpert 

Whatsapp 012-9393042
Free consultation & free fitiing



Wednesday, 2 September 2015

Benefits of Premium Beautiful Corset

Dari SIHAT baru datang CANTIK
Stay HEALTHY + CONFIDENT with #premiumbeautiful

 No expired date
 Life time warranty
 Superbrand corset
 High quality fabric
 Value for money
 One time charges
 Cheapest alternative for healthy & beautiful body

Call/Whatsapp
Zakiah 012-9393042


Tuesday, 9 June 2015

Premium beautiful murah

Ingin memiliki set #premiumbeautiful seperti orang lain?? Tapi kurang berkemampuan?? Saya sudi bantu dan selesaikannya.

Dapatkan #premiumbeautiful secara ansuran serendah rm200 sebulan. Hanya dalam tempoh kurang 12 bulan.

Jom dapatkan, terhad kepada 10 orang terawal..

Call/Whatsapp
Zakiah 0129393042
 
#pbexpertkuantan
#pbexpertpekan


Thursday, 14 May 2015

TAHUN 2015 TAHUN MENCABAR DENGAN GST - MARI BIJAK BERBELANJA

Tahun 2015 adalah mungkin tahun yg tough untuk sesetengah orang kan especially sejak GST dikenakan.. Apa kata kita belajar cara bijak berbelanja utk elak GST..

Maksud Kiki is cuba kita ubah cara berbelanja kita dengan jadi pengguna bijak. My suggestion is jadi ahli dengan company SHOM murah je RM50 boleh nikmati barangan dengan harga ahli dan siap dapat bonus point berbentuk cash lagi. Kiki tahu kita tiap bulan if beli barang rumah seperti sabun basuh kain, mandian, ubat gigi, tuala wanita, dan lain2 boleh cecah RM200-500 kan.. So apa kata kita ubah cikit trend berbelanja dengan bijak, sebab rangkaian barangan SHOM semua ada barang keperluan.

Bukan takat jimat tapi rangkaian barangan SHOM sangat menitik beratkan kesihatan, contoh mineral coffee kita jadikan kopi harian kita, tuala wanita tukar bioseleza. Nampak tak kita boleh berjimat sambil jaga kesihatan. Tak rugi pun if uolls faham mcm mana nak berbelanja dengan betul.

Bayangkan, kalau kita shopping kat mall just dapat point dan redeem dapat towel sebagainya. Tapi bonus point SHOM boleh dapat cash gitu, bagus kan.. Siapa la nak bagi kita duit tengah2 bulan lepas gaji habis kan. Itu if pakai sendiri je, cuba kalau kita slow2 berniaga dan pekenalankan apa yg kita guna dan pakai pada kawan2 kita, ha lagi la masyukkk.. Untung jualan lagi boleh la buat duit poket belanja harian.

Jaga poket, jaga kesihatan.. Sangt berbaloii tau...

Ikhlas Kiki bgtau yg sepanjang Kiki berniaga alhamdullilah duit cash ditangan tak pernah putus. If kita takde side income, tak berniaga sampai sudah kita duk cucuk duit kt atm kita sampai tinggal RM10 kan.. Huhu.. Realiti yg kadang kita tak perasan jadi pada kita. 

Cuba tanya pada diri.. SAMPAI BILA NAK MACAM NI???

jomm ubah cara berbelanja dan elak GST, sebab barangan SHOM if uolls beli tidak dikenakan GST yeahhhhh ❤️❤️❤️
 
 
Jom bisik2 dengan kiki

CARA HILANGKAN BAU BADAN

Kiki sekeluarga memang menggunakan sabun marine essence ini setiap hari sebagai mandian utama kami dirumah.. 
Sangat best selain menjaga kulit dan sesuai utk kulit sensitif ia juga menghilangkan bau badan dan peluh yg melekit. Pada yg mempunyai bau badan yg kuat memang kiki syorkan pakai sabun marine essence ni.

Bau badan yg kuat boleh memberi ketidakselesaan kepada sahabat kita yg bersama kita. Dan special nya sabun marine essence ini dirumus khas sebagai sabun aromaterapi. Dimana selain menghilangkan bau badan ia juga memberi kesegaran badan selepas mandi.

Ini antara senarai bahan utama Sabun Marine Essence:-
Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.


Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)

- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Berminat??
 
PM Zakiah 012-9393042
COD Pekan/ Kuantan


TIPS UNTUK KURUS

Actually utk sihat & cantik memang takde cara lain paling selamat adalah SENAMAN & DIET
Even kami yg pakai Premium Beautiful ni tetap wajib amalkan cara hidup yg sihat cuma beza nya if kita da usaha n put our effort utk diet n bersenam, mesti kita nak maintain n kekal kan hasil yg kita da dapat kan???
Katakan uolls choose to makan pil, no doubt mungkin berhasil dan bagus tapi how long uolls kena consume pil tu? Berapa lama nak makan? If we stop apa akan jadi? How much cost kena tanggung?
Badan ni semua nye sebab pemakanan, tapi sejauh mana kita mampu CONTROL CARA MAKAN KITA? oh myyyy memang tak tercontrol sebab Makan kan SEDAP... Tak tahan godaan wehhhh..
That y We  Premium Beautiful so much 




Pm zakiah 012-9393042

Tuesday, 5 May 2015

Bahaya pemakaian premium beautiful secara berterusan

AMARAN!!!

Pemakaian #premiumbeautiful yg betul (size yg betul) secara konsistent mampu membantu melangsingkan bentuk badan.


Pertama

1. Mengalihkan lebihan lemak ke bahagian yg sepatutnya..

Pengalihan lemak (serta merta)

Penyimpanan lemak (pakai & sesuaikan selalu)

Penetapan lemak (3-6bulan)


Kedua

Menetapkan kedudukan lemak ditempat yg betul (pakai dlm jangka panjang) akan mengekalkan kontur badan secara lebih selesa & fleksible




Top agent pahang 

Zakiah

012-9393042

Free fitting & consultation


#Premiumbeautiful #premiumbeautiulexpert #premiumbeautifulkuantan #pbexpertkuantan #pakejperkahwinan #setbersalin #setberpantang #setslim #perutkempis #slimmingset #confinement

Memperbanyakkan susu badan

Premium beautiful direkacipta sesuai bagi ibu-ibu yang menyusu badan.. 
Antara kelebihan dan kebaikkannya adalah;

✔️ produksi susu badan menjadi semakin lancar
✔️ibu tidak akan mengalami bengkak susu jika berlaku gap penyusuan  kerana cup #premiumbeautiful menyeimbangkan buah dada dan produksi susu
✔️pemakaian pb boleh mengelakkan berlakunya payudara bernanah atau susu masam yang boleh memyebabkan breast cyst
✔️payudra tidak jatuh, malah kedudukannya akan diperbaiki kepada kedudukan betul dengan pemakaian #pbcorset . Berbeza dengan bra biasa yang akan memberi kesan menekan ke bawah dan payudara akan jatuh tanpa sedar
✔️membantu untuk memejalkan payudara yang lembik

    Testimoni diri saya sendiri.. Baby breastfeeding sampai sekarang (baby 1 year 5month)


Sunday, 26 April 2015

Ratu premium beautiful turun padang

Weekend yang sangat awesome , bila dapat duduk semeja dengan ratu #premiumbeautiful yang sanggup turun ke kuantan..

Apalagi kiki memang gunakan sebaik mungkin masa mentor yang sangat berharga tu dengan personal touch.
Memang sangat manfaat pt session bile segala kekusutan dapat dileraikan mentor dengan idea yang dikongsikan dan dicurahkan..

Mana ada bisnes yang mentor sanggup turun padang untuk kasi idea dan ilmu,, tapi dengan #topleadercircle segalanya PERCUMA, malah setiap 10 hb, dikala orang lain sedang menghitung gaji, kami hanya mamapu senyum meleret melihat baki di mesin atm.  semua ini gara2 BONUS dengan #businessonline


Tuesday, 21 April 2015

Diamond Night

Setiap kali ada event company pasti berhari2 akan cube baju yang akan dipakai masa event. Bak kata orang selagi belum tiba hari sebenar event , dok cube depan cermin, menggayakan lengkap dengan shawl.. Sampai puas hati..
 
Akhirnya shawl colour ini yang menambat hati saya😄😄
  
Bile tibe hari sebenarnya lagi la excited, sebabnya terasa keyakinan diri teramat sangat bile sarungkan #premiumbeautiful dibadan .. Memang sesuai la bile dikatakan yang #premiumbeautiful ni 70%kesihatan, 30 % kecantikan & 100% keyakinan..

Masa kat #tlcredcarpetevent memang meriah sebabnya semua cantik sekali menggayakan dress masing2, kalah masa anugerah abph.. Artis2 pun kalah.. Hehe..

Nie la kami, di malam diamond nite




Sunday, 19 April 2015

Corset Murah Pahang

❤️nak kurus 

❤️nak langsing

❤️nak ada body shape 

❤️nak sihat

❤️nak awet muda

 


Tapi.......


❌ sanggup rase nak diet bila godaan makanan sedap datang mencabar

❌sanggup rasenya nak buat pembedahan sebab takut kos yang tinggi dan risiko yang tinggi

❌de masa nak senaman sebab banyak keje nak buat


Dah macam mana, cantik sihat nak tapi xde inisiatif langsung..


Ada cara mudah,murah n selamat kenapa tak nak ikut kan..


#pbexpertkuantan

Zakiah 012-9393042

www.zakiahkamarudin.blogspot.com




Sunday, 5 April 2015

JAWATAN KOSONG

#JawatanKosong

saya memerlukan Biznes partner perempuan untuk follow saya pergi berniaga,ukur customer,dan fittingkan customer...

income???u olls nak berapa??saya akan bantu dan tunjukkan cara untuk dapatkan berapa income yang u olls nak tu...Tapiiii kalau nak income besar,usaha dan commitment pun besar la ya...Sebab saya memang nak ajar yang benar2 serius sahaja.. :-)

*ini perniagaan ya..bukan skim cepat kaya,nak kaya memang kene berniaga... :-)

#usahawanpremiumbeautiful #usahawanjutawan #usahawanonline #topleaderscircle #tlc #protegeIconSohonitaMalaysia #salhazainprotege #CdmAzlanDeramanProtege

012-9393042 zakiah kamarudin

Sunday, 1 March 2015

Testimoni terkini

Kita orang perempuan memang perlu jaga bentuk badan dari anak dara sampai la dah beranak pinak, tapi ada yang salah fahaman.. Hanya jagakan badan kita sebelum berkahwin, bile kita biarkan mula la lemak bertingkat2... 

Nasib akak ni punyer kesedaran untuk baiki posture badan,bukan untuk orang lain tapi untuk diri sendiri...

Dari jatuh menggeleber kembali push up, Dari perut buncit kembali kempis

Semuanya instant result