Wednesday, 19 February 2014

TOP LEADERS CIRCLE

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah..Segala usaha kami telah membuahkan hasil..Sempena bulan Ramadhan yang lepas, akhirnya kami berjaya tubuhkan Top Leaders Circle Centre (TLCC) sebagai tempat untuk kami belajar dan melatih usahawan-usahawan yang ingin berniaga secara online..

Top leaders circle center opening soon. In shaa Allah khamis 1 Ogos 2013 akan dirasmikan akedemi TLC sendiri bersama dengan 50 anak-anak yatim dari pusat asuhan Ummul Qura dan anak-anak tahfiz dari batu caves. Terima kasih tak terhingga buat Mentor utama kami CDM Al-Faath Al-Ayubbi dan CDM Salha Mohd Zain dalam merealisasikan impian semua TLC yang lain. Hanya Allah saja yang dapat membalas segala jasa baik dan pengorbanan kak salha dan abg al-faath buat kami semua.

Kejayaan Top Leaders Circle (TLC) menjadi perhatian oleh pihak akhbar dan televisyen No.1 Malaysia iaitu akhbar Berita  Harian, The Star, New Straits Times, Kosmo rancangan Astro Awani, TV3, TV9, TV1, dan Bernama…
Bukan itu sahaja, kejayaan usahawan di TLC juga dikagumi dan telah menjadi perhatian media antarabangsa dan terpilih oleh sebuah majalah online terkemuka iaitu majalah “Worthy Magazine” dari New York, Amerika Syarikat..

TLC telah dinobatkan sebagai “Ikon Sohonita Malaysia” Pengerusi Pembangunan Wanita dan Keluarga kerana kejayaan usahawan TLC menjadi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia dan membantu usahawan-usahawan berniaga secara online..TLC juga telah dijemput untuk menjadi ahli panel pada forum-forum keusahawanan untuk para wanita dari seluruh negara anjuran Sohonita Malaysia.. TLC juga di mentor oleh barisan Mentor-Mentor hebat yang terbukti berjaya dan tersenarai antara Jutawan yang paling berjaya di Malaysia oleh Majalah Personal Money iaitu CDM Haji Azlan Deraman, CDM Hajah Siti Rohana Yusoff, Cdm Cschan...


Kejayaan demi kejayaan oleh TLC membuatkan kami sangat bangga berada di
bawah TLC..!!


No comments:

Post a comment