Saturday, 15 February 2014

Marine Essence : Petua Cerahkan Celah Ketiak , Celah Peha, Kulit Kusam

ALHAMDULILLAH
Good day all my beautiful readers :)

Hari ni Zakiah nak share 1 produk magic ni sabun Marine Essence . 
Sangat best sabun ni sebab orang yang malas mandi pun bole rasa suka nak mandi  bila dah pakai sabun ni...hehehe.. selain mencerahkan badan , ketiak hitam , celah peha, ratakan warna kulit sabun ni juga bole merawat kulit kusam , kulit gatal-gatal , kulit kering, kulit mengelupas, kesan parut jerawat pada badan... in sha Allah amalkan dapat kulit cantik halus mulus..ewwww best kaannn sape nak ??? :)
semua pun nak kulit dia cantik kannn 

mandian terapi marine essence ni juga bole menaikkan aura, semangat dan mengatasi masalah stress tekanan kerana kandungan dalam sabun Marine Essence ini adalah yang terbaik antaranya GARAM BULUH  iaitu Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit  dan terbukti mandian garam dapat membantu menaikan aura seseorang kerana setiap manusia itu memiliki aura tersendiri cuma teserlah atau tidak .

Jom amalkan mandian bersama sabun MARINE ESSENCE nie ....hasil terbaik :)



Bahan-bahan yang ada dalam sabun marine essence ni:

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama..


Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.


Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.


Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.


Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.


Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah



sabun marine essence aka sabun ketiak ni mmg betol2 luar biasa tau..customer2 yang gunakan sabun ni semuanya berpuas hati dengan sabun hijau ni..mana tak nya,mmg betol2 berkesan la..

 kalau u all nak cuba sabun ni boleh contact zakiah ye  :)

CALL/WHATSAPP-zakiah
012-9393042
contact zakiah ye..harga kasih sayang je kasi kat u all 




 




No comments:

Post a Comment