Wednesday, 19 February 2014

KELAS MEDIA SOCIAL@TLCC

MEDIA SOCIAL CLASS
Assalamualaikum semua..hari ni nak update skit pasal kelas social media yg diadakan di TLCC..best sgt bila berada dalam group TLC ni..segala kemudahan disediakan untuk belajar dalam dunia perniagaan online ni..baru2 ni pada hari sabtu ada kelas sosial media yg diajar sepenuhnya oleh mentor kami(TLC)iaitu abg Al-faath..
Memang awesome sgt kelas ni sbb memang tak kan dapat di mana2 ilmu yg mcm ni..mana tak nya,kita diajar buat blog,kuasai sepenuhnya penggunaan FB,INSTAGRAM,dll..
Kalau dekat luar,orang ambil upah beribu ribu untuk mengajar..tapi di TLC segalanya galanya diajar percuma untuk usahawan-usahawan di bawah naungan TOP LEADER CIRCLE..


 
 

No comments:

Post a comment