Monday, 17 February 2014

Agen Dropship Sabun Marine Essence diperlukan

ALHAMDULILLAH 

syukur alhamdulillah ramai betul peminat sabun ajaib ni..mana taknya sabun yang berasaskan garam buluh ni banyak betul khasiatnya..sampaikan tak menang tangan la orang ckp..

Tingginye permintaan terhadap Sabun HOT & FAST selling ni.. memang SABUN BERAURA betul..hari-hari order masyukkk :)
Apa keistimewaan sabun marine essence beauty bar ???



bauan AROMATERAPI yang boleh menghilangkan stress ... wanginyaa... boleh senyum sampai ke telinga bau sabun ni :)


 

Harga sabun marine essence ni
RM40.00 Seketul
Sekotak ada tiga.
kalau beli tiga dapat lah RM120  ;)

Untuk yang beli borong boleh dapat untung runcit plus bonus cecah 4 figures sebulan.
Nak seribu?? dua ribu??? riga ribu??? even 5 figures income pun boleh je..anda yang tentukan...
 Nak tahu cara untuk dapatkan sabun yang hot ni secara pukal dan buat extra income dengan jual sabun cerah ketiak ni ???
Jom zakiah explainkan cara nye ;)jangan malu-malu ya untuk call/whatsapp no zakiah tu..
pm/whatsapp
 zakiah
0129393042











No comments:

Post a comment