Wednesday, 19 February 2014

KELAS MEDIA SOCIAL@TLCC

MEDIA SOCIAL CLASS
Assalamualaikum semua..hari ni nak update skit pasal kelas social media yg diadakan di TLCC..best sgt bila berada dalam group TLC ni..segala kemudahan disediakan untuk belajar dalam dunia perniagaan online ni..baru2 ni pada hari sabtu ada kelas sosial media yg diajar sepenuhnya oleh mentor kami(TLC)iaitu abg Al-faath..
Memang awesome sgt kelas ni sbb memang tak kan dapat di mana2 ilmu yg mcm ni..mana tak nya,kita diajar buat blog,kuasai sepenuhnya penggunaan FB,INSTAGRAM,dll..
Kalau dekat luar,orang ambil upah beribu ribu untuk mengajar..tapi di TLC segalanya galanya diajar percuma untuk usahawan-usahawan di bawah naungan TOP LEADER CIRCLE..


 
 

TOP LEADERS CIRCLE

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah..Segala usaha kami telah membuahkan hasil..Sempena bulan Ramadhan yang lepas, akhirnya kami berjaya tubuhkan Top Leaders Circle Centre (TLCC) sebagai tempat untuk kami belajar dan melatih usahawan-usahawan yang ingin berniaga secara online..

Top leaders circle center opening soon. In shaa Allah khamis 1 Ogos 2013 akan dirasmikan akedemi TLC sendiri bersama dengan 50 anak-anak yatim dari pusat asuhan Ummul Qura dan anak-anak tahfiz dari batu caves. Terima kasih tak terhingga buat Mentor utama kami CDM Al-Faath Al-Ayubbi dan CDM Salha Mohd Zain dalam merealisasikan impian semua TLC yang lain. Hanya Allah saja yang dapat membalas segala jasa baik dan pengorbanan kak salha dan abg al-faath buat kami semua.

Kejayaan Top Leaders Circle (TLC) menjadi perhatian oleh pihak akhbar dan televisyen No.1 Malaysia iaitu akhbar Berita  Harian, The Star, New Straits Times, Kosmo rancangan Astro Awani, TV3, TV9, TV1, dan Bernama…
Bukan itu sahaja, kejayaan usahawan di TLC juga dikagumi dan telah menjadi perhatian media antarabangsa dan terpilih oleh sebuah majalah online terkemuka iaitu majalah “Worthy Magazine” dari New York, Amerika Syarikat..

TLC telah dinobatkan sebagai “Ikon Sohonita Malaysia” Pengerusi Pembangunan Wanita dan Keluarga kerana kejayaan usahawan TLC menjadi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia dan membantu usahawan-usahawan berniaga secara online..TLC juga telah dijemput untuk menjadi ahli panel pada forum-forum keusahawanan untuk para wanita dari seluruh negara anjuran Sohonita Malaysia.. TLC juga di mentor oleh barisan Mentor-Mentor hebat yang terbukti berjaya dan tersenarai antara Jutawan yang paling berjaya di Malaysia oleh Majalah Personal Money iaitu CDM Haji Azlan Deraman, CDM Hajah Siti Rohana Yusoff, Cdm Cschan...


Kejayaan demi kejayaan oleh TLC membuatkan kami sangat bangga berada di
bawah TLC..!!


PELUANG JANA PENDAPATAN

JANA PENDAPATAN DARI RUMAH-SOHObiz-EXTRA INCOME

Peluang buat perniagaan sendiri dari rumah,terbuka pada yg mempunyai semangat untuk ubah hidup,bersemangat,rajin & bersungguh sungguh

TOP LEADER CIRCLE(TLC)
boleh memberi bimbingan & tunjuk ajar

WHATSAPP/MESSAGE : Zakiah
hp:012-9393042

PULANGAN 100%
BONUS + UNTUNG RUNCIT 4-6 ANGKA

FREE TRAINING + FREE COACHING
ILMU BERNIAGA PERCUMA
LEADERS DAN MENTOR HEBAT DAN DIIKTIRAF
PRODUK TERLARIS DI PASARAN
 
HOT PRODUK:
 
*SABUN MARINE ESSENCE aka SABUN KETIAK
*BBPLUS COLLAGEN aka COLLAGEN GEBU
*MINERAL COFFEE
*GARAM BULUH
*PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
*BIO VELOCITY SLEE MATE
*BIO ZONE FOOD PURIFIER
*MAHARANI
*LACTOLITE

UNTUK KETERANGAN LANJUT,BOLEH HUBUNGI RAKAN NIAGA BERDEKATAN ANDA:
 
NUZUL
017-9450512
pahang,kemaman,kuantan,pekan,muadzam,chini

FARHANA
010-2683889
kuala lumpur,kepong,damansara damai,bangsar,batu caves

LEEZA
013-9106171
ipoh,perak,

AINI & SAUFI
013-2504238
pekan,muadzam,rompin,temerloh,maran

ZAZALINA
019-3075397
keramat,wangsa maju,setiawangsa,ampang,gombak

 
 
 
 
 
 
 
 

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL ??
 
*Premium beautiful ialah korset no1 di malaysia yg telah banyak membantu wanita menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan,keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yg paling optimum..

*Ianya bukan korset biasa, tetapi:
-direka bentuk untuk 70%kesihatan,30%kecantikan..
-360 darjah keanjalan
-fabrik unik akwatek,akwadyne yg sebati dgn air,serap peluh,pengudaraan yang baik,halus dan selesa pada kulit.
-mengandungi teknologi far infrared rays(FIR)
-membantu memperbaiki peredaran darah dan metabolisma termasuk pembentukan badan.
-disyorkan oleh pakar tulang terkemuka dunia,US,CANADA,QUEBEC
APA ITU FIR(FAR INFRARED RAYS??
* FIR wujud dalam spectrum cahaya yg tak dapat dilihat tapi dapat dirasai sebagai haba.
*paling bermanfaat dan selamat untuk tubuh badan

 
BAGAIMANA FIR PREMIUM BEAUTIFUL BERFUNGSI??
-FIR akan tembus kulit pemakai sedalam 3cm
-Menggetar moleku air dalam bacaan
-Molekul air bergetar lebih kuat,lebih banyak tenaga yang akan digunakan.
-Haba dihasilkan
-Salur darah mengembang
-Peredaran darah lancar
-Toksin badan,peluh asid,asid darah dapat dikeluarkan.
 -Menggalakan tumbesaran lebih teratur(dari kurus kepada lebih berisi)
corset premium beautiful ini terdiri pada 3 bahagian,iaitu:
*LONG BRA
*WAIST NIPPER
*LONG GIRDLE 


 Setiap bahagian ada peranan dan fungsinya.
1-LONG BRA
*Fungsi utama long bra adalah untuk menganjal,menegang,dan membentuk payudara.
*Cup yg berbentuk piramid
 -mengelak dari payudara jatuh
 -mengelak dari kanser payudara
 -membantu mengembalikan
  kecerahan dan kesegaran puting payudara
 2-WAIST NIPPER

*Rekaan secara flexsibel,mengahasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
*Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra,dan turut berupaya memperbaiki postur tubuh.

3-LONG GIRDLE

*Lubang angin mengawal keputihan,pengaliran darah dan udara unutk mengurangkan kesan bau.
*mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.
*LOVE SHAPE nipis untuk membentuk pinggul yg menarik,dan mengukuhkan kedudukan pinggul.
PREMIUM BEAUTIFUL SANGAT SESUAI UNTUK:
-mereka yang nak kurus
-mereka yang nak cantik
-mereka yang nak sihat
-body kendur sana sini,lemak berlebihan yang tak terkawal
-masalah senggugut
-migrain
-sembelit
-back pain/sakit-sakit belakang/sakit pinggang
-banyak angin
-yang bakal bersalin atau selepas bersalin
-stretchmark
-selulit
-breast lump
-sakit tulang belakang
-masalah kesukaran tidur
inginkan ZURIAT
-tumbesaran yang sihat
 PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN TERBAIK BAGI MEREKA YG INGINKAN BENTUK BADAN MENARIK:
*TANPA PIL  *TANPA SUNTIKAN  *TANPA DIET
*TANPA SENAMAN BERAT  *TANPA PEMBEDAHAN
*TANPA BERBELANJA BESAR 
  


Premium beautiful sgt2 membantu anda utk dapatkan bentuk badan menarik dan menggoda,sebab itu sy lebih senang menggelarkan corset ini,produk abg sayang..

Dengan memakai corset ini,dijamin u all akan rasa lebih yakin dengan penampilan diri..ianya sgt menjimatkan,sbb u all xperlu berbelanja besar utk kelihatan cantik..dan yg paling best,u all xperlu la nak diet2,xperlu nak telan pil itu ininya..
Yg bestnya u all,corset ini juz sekali beli sahaja dan ianya warranty seumur hidup..woww mana nak carikan 1 pakej lengkap cmni yg warantynya seumur hidup..


TESTIMONI PENGGUNA PREMIUM BEAUTIFUL
testimoni sendiri berpantang dengan PB
selepas 1 bulan berpantang






untuk detail info tentang PREMIUM BEAUTIFUL
call/whatsapp :
 zakiah
012-9393042


Monday, 17 February 2014

Agen Dropship Sabun Marine Essence diperlukan

ALHAMDULILLAH 

syukur alhamdulillah ramai betul peminat sabun ajaib ni..mana taknya sabun yang berasaskan garam buluh ni banyak betul khasiatnya..sampaikan tak menang tangan la orang ckp..

Tingginye permintaan terhadap Sabun HOT & FAST selling ni.. memang SABUN BERAURA betul..hari-hari order masyukkk :)
Apa keistimewaan sabun marine essence beauty bar ???



bauan AROMATERAPI yang boleh menghilangkan stress ... wanginyaa... boleh senyum sampai ke telinga bau sabun ni :)


 

Harga sabun marine essence ni
RM40.00 Seketul
Sekotak ada tiga.
kalau beli tiga dapat lah RM120  ;)

Untuk yang beli borong boleh dapat untung runcit plus bonus cecah 4 figures sebulan.
Nak seribu?? dua ribu??? riga ribu??? even 5 figures income pun boleh je..anda yang tentukan...
 Nak tahu cara untuk dapatkan sabun yang hot ni secara pukal dan buat extra income dengan jual sabun cerah ketiak ni ???
Jom zakiah explainkan cara nye ;)jangan malu-malu ya untuk call/whatsapp no zakiah tu..
pm/whatsapp
 zakiah
0129393042











Sunday, 16 February 2014

sabun marine essence pilihan ramai!!!



S
abun marine essence ready stok kembali menggegarkan pasaran..!!!!!
Cepat dapatkan stok anda especially buat anda atau ahli keluarga tersayang yang ada masalah kulit. Tak kira la masalah kulit dari segi apa sekalipun, in shaa Allah sabun yang mengandungi garam buluh ni memang terbaik untuk menyelesaikan masalah kulit sesiapa je yang menggunakannye...
Ramai berpuas hati dengan kesan cepat dan positif dari sabun marine essence@sabun ketiak ini..
mana taknya kan,ramai customer yang dah cuba sabun ni mereka pastikan akan repeat order sebab dah jatuh cinta dengan sabun ni..bukan setakat dapat kulit yang sihat malah cantik bersih..in shaa Allah pastilah u all akan puas hati dengan memilih sabun marine ni..
sabun ni juga selain u all pakai sendiri,u all boleh juga jana pendapatan tau..sama ada nak buat side income atau nak full time biznes pun boleh...senang je nak buat duit tau..zakiah boleh ajarkan..*free training*free coaching
Untuk dapatkan harga borong, boleh contact zakiah. Dan sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi zakiah atau suami untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk menjana pendapatan rm500-rm7000 sebulan..
call/whatsapp je zakiah @ nuzul ya..jangan malu2..
012-9393042 @ 017-9450512


Pakej Kecantikan Marine Essence from Top to Toe :)

Alhamdulillah

Hi lovelies....
Memandangkan ramai client yang bertanya bagaimana untuk merawat masalah kulit badan , kulit kepala yang mereka hadapi , jadi zakiah ingin kongsikan tentang kehebatan set marine essence dalam merawat, menjaga, memelihara kecantikan dan kesihatan kulit anda ...opsss bukan setakat kulit malah gigi pun boleh cantik dan sihat tauuu :)

Set penjagaan Marine Essence terdiri daripada :

*Sabun marine essence bar (ketul)
*Marine essence body wash (liquid)
*Marine essence shampoo

Kesemuanya berasaskan GARAM BULUH yang sangat memberi manfaat kepada kesihatan dan kecantikan....
1.SABUN MARINE ESSENCE BAR

Sabun marine essence bar (ketul) dan body wash (liquid) masing-masing ada keistimewaan dengan HARUMAN yang memikat … wangi dan menenangkan .. Kelebihan dan fungsi kedua-duanya sangat bermanfaat pada kesihatan dan kecantikan kulit!
 

Kelebihan Sabun Marine Essence Bar & Marine Essence Body Wash:-
*cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
*hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
*kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal      badan
*antara produk terbaik untuk kurangkan kesan radang, eczema
*kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
*membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
*melembutkan, melembabkan dan mencerahkan kulit
*sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.
                          2.SYAMPU RAMBUT MARINE ESSENCE




Nikmati Rambut Sihat, Cantik bersinar dengan Syampu Marine Essence.
Kelebihan Syampu Marine Essence :-
*Menyihatkan dan melindungi kulit kepala dan rambut
*Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit kepala dan rambut (Anti-Penuaan)
*Membantu memulih dan memperbaharui sel-sel kulit
*Mengekalkan kulit kepala dan rambut dalam keadaan baik
*Pelembab semulajadi untuk kulit kepala dan rambut
                 3.UBAT GIGI MARINE ESSENCE

Kelebihan Ubat Gigi Marine Essence :-
*Mencegah kaviti gigi
*Mencegah masalah gusi
*Mencegah pertumbuhan plak
*Menguatkan enamel gigi yang lemah
*Menanggalkan kotoran
*Mencegah nafas berbau
*Menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi
*Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut, gusi berdarah 
 Bagi anda yang ingin dapatkan set marine essence dengan harga penjimatan atau ingin menjadi agen seluruh malaysia dengan pendapatan rm 500 - 1000 bulanan boleh hubungi zakiah ye..
call/whatsapp
zakiah
0129393042


COLLAGEN YANG SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR

Minuman ini sesuai untuk wanita dan lelaki semua peringkat umur. Sangat sesuai untuk wanita yang sedang mengandung 3bulan ke atas.

Wanita selepas bersalin juga sangat sesuai mengamalkan BB PLUS COLLAGEN ini kerana dapat membantu mempercepatkan lagi proses penyembuhan luka-luka selepas bersalin!

Emak saya antara salah seorang pengamal bbplus collagen ni, sebelum minum emak selalu sakit lutut dan kebas2 tangan, tapi lepas mengamalkan minuman collagen ni dah takde lagi sakit2 lutut dan kebas2 tangan..muka mak pun makin segar dan bermaya.
BB PLUS COLLAGEN berfungsi dengan MOD 3 TINDAKAN:
1.memulih(repair)
2.membina(rebuild)
3.memperbaharui(renew)
 Zakiah
012-9393042
.

Saturday, 15 February 2014

Marine Essence : Petua Cerahkan Celah Ketiak , Celah Peha, Kulit Kusam

ALHAMDULILLAH
Good day all my beautiful readers :)

Hari ni Zakiah nak share 1 produk magic ni sabun Marine Essence . 
Sangat best sabun ni sebab orang yang malas mandi pun bole rasa suka nak mandi  bila dah pakai sabun ni...hehehe.. selain mencerahkan badan , ketiak hitam , celah peha, ratakan warna kulit sabun ni juga bole merawat kulit kusam , kulit gatal-gatal , kulit kering, kulit mengelupas, kesan parut jerawat pada badan... in sha Allah amalkan dapat kulit cantik halus mulus..ewwww best kaannn sape nak ??? :)
semua pun nak kulit dia cantik kannn 

mandian terapi marine essence ni juga bole menaikkan aura, semangat dan mengatasi masalah stress tekanan kerana kandungan dalam sabun Marine Essence ini adalah yang terbaik antaranya GARAM BULUH  iaitu Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit  dan terbukti mandian garam dapat membantu menaikan aura seseorang kerana setiap manusia itu memiliki aura tersendiri cuma teserlah atau tidak .

Jom amalkan mandian bersama sabun MARINE ESSENCE nie ....hasil terbaik :)



Bahan-bahan yang ada dalam sabun marine essence ni:

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama..


Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.


Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.


Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.


Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.


Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah



sabun marine essence aka sabun ketiak ni mmg betol2 luar biasa tau..customer2 yang gunakan sabun ni semuanya berpuas hati dengan sabun hijau ni..mana tak nya,mmg betol2 berkesan la..

 kalau u all nak cuba sabun ni boleh contact zakiah ye  :)

CALL/WHATSAPP-zakiah
012-9393042
contact zakiah ye..harga kasih sayang je kasi kat u all 




 




SABUN MARINE ESSENCE / SABUN KETIAK




sabun marine essence

beauty bar @ sabun ketiak




Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.
Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!



selain wangi, banyak pulak tu kegunaan sabun ni...antara nye :
# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
melembutkan kulit
kurap, kulit kering, kulit sensitif, panau, ketuat, kulit mati, bau kaki
sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.

MARINE ESSENCE mampu mengatasi pelbagai masalah kulit.

Antara masalah kulit yg dapat diatasi :
kudis,panau,eczeme,kulit mengelupas


ketiak,tengkuk dan leher gelap


jerawat badan


kudis,kulit kering,eczeme


cepat-cepat contact sy untuk dapatkan sabun ajaib ini dengan harga istimewa dan borong! lebih banyak peluang menjana pendapatan dengan sabun MARINE ESSENCE!!!
HARGA!!!
Sekotak RM 120
Seketul RM 40
Sebotol RM 38

call/whatsapp
zakiah:
012-9393042