Thursday, 6 November 2014

Testimoni Pengguna Premium Beautiful

Siapa mereka?

=> ibu anak 3 kembali dengan bentuk badan yang lebih meyakinkan
=> bakal pengantin yang kurus & memiliki bentuk badan sebelum hari perkahwinan
=> ibu berpantang kurus & memiliki bentuk badan menawan sebelum habis pantang
=> seorang isteri yang ingin memiliki anak dan mengandung selepas memakai premium beautiful
=> anak dara yang tiada bentuk badan & kurang keyakinan diri
=> seorang isteri & ibu yang dulunya hilang keyakinan didepan suami kini kembali bahagia bersama suami
=> anak dara yang kurus kering kini memiliki bentuk badan dan pinggul yang menawan
=> wanita yang menghadapi masalah slip disc yang teruk kini bebas bergerak dengan premium beautiful
=> wanita yang dulu nya biasa sahaja lepas menjadi isteri sentiasa menawan disamping suami tercinta
APA RAHSIA MEREKA????
Corset No.1 Premium Beautiful

1Long Bra
2Waist Nipper
3Long Girdle

*superbrand
*custom made
*kuasa regangan 360'
*mengandungi FIR
*pengiktirafan dari pakar tulang
*fabrik berkualiti dari Akwatek Akwadyne

70% kesihatan
30% kecantikan
100% keyakinan
  

TANPA DIET, UBATAN,PEMBEDAHAN & SUNTIKAN..

premium beautiful telah membantu mereka yg ada masalah seperti berikut :
~masalah period xteratur
~masalah utk hamil
~masalah rahim..cyst or fybroid
~utk berpantang
~kanser early stage
~masalah tulang belakang..slipdisc
~period pain
~asthma
~sakit kepala or migrain
~ melancarkan blood circle
~ angin dlm badan 
~ obesiti..utk kurus
~ pembentukan tubuh badan
~ pengalihan lemak
~ penjagaan rahin dan mengetatkan kewanitaan
~ lenguh2 badan dan mcm2 lagi

CALL/SMS/WA 017-9450512 / 0129393042
SPECIAL OFFER SPECIAL PRICE FOR SERIUS BUYER ONLY...
FREE FITTING FREE CONSULTATION












PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

Hi semua...
Zakiah nk buat SPECIAL OFFER utk 10 ORANG terawal utk dpt kan #premiumbeautiful dengan harga luar biasa special dan FREE GIFT (body wash, shampoo, mineral coffee, bioseleza pad) dan special FREE SERVICE WARRANTY SEUMUR HIDUP


Tawaran terbuka kpd semua yg nk sihat dan cantik secara jimat mudah dan selamat.. Selamat utk ibu myusu.. Tiada ubatan atau suntikan mahupun pembedahan..


Jimat sesangat sbb dgn hanya 1set #premiumbeautiful ni kita dpt manfaat head to toe.. Tak percaya pm Zakiah utk FREE CONSULTANT FREE FITTING.



Premium Beautiful ada 3pcs - long bra, waist nipper n long girdle..
direka 70% kesihatan + 30% kecantikan dan 100% keyakinan
 
#superbrand

#lifetimewarranty

#fabrikakwatekakwadyne

#FIR

#farinfrared

#rawatkanser

#rawatrahim #setberpantang #setbersalin #ibuhamil #salhazainprotege #topleaderscircle #premiumbeautifulexpert #slimmingtips #bengkungmoden #kesihatan #sayajual #sayanakkurus #freegift #sayajualmurah #malaysiaonlineshop
Nuzul / Zakiah
0129393042 / 0179450512

Tuesday, 28 October 2014

MINERAL COFFEE, COFFEE KESIHATAN

Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan Garam Buluh organik semula jadi dari Korea. Ia bukan sahaja mempunyai aroma yang mengharumkan malah merupakan sumber bagi magnesium. Magnesium membantu menggalakkan penyerapan dan pengekalan KALSIUM.

  •    Tanpa gula
  •    Tanpa kolestrol
  •    Tanpa bahan pengawet



Kebaikan Mineral Coffee:
 
1) Membekalkan bahan mineral untuk kesihatan badan
2) Menghilangkan keletihan minda dan badan
3) Melegakan tekanan
4) Menikmati kehidupan
 



Keistimewaan GARAM BULUH :
 

  • Terdiri daripada 100% bahan semula jadi, iaitu garam laut, buluh, tanah liat dan dihasilkan melalui cara pemprosesan yang khas
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen mikro seperti kalsium, magnesium, kalium dan sebagainya.
  • Bersifat ALKALI
  • Membantu MENYEIMBANGKAN PH BADAN
  • Mengekalkan keseimbangan nutrien badan
  • Menggalakkan metabolisme badan
CARA PENYEDIAAN
1 sachet mineral coffee dibancuh dengan air panas 150ml (1 gelas) dan kacau. Sedia untuk dihidangkan.

MAKLUMAT PEMAKANAN
12gram per sachet – 20sachets per box

KANDUNGAN
Krimer bukan tenusu (sirap glukosa, minyak sayur, protein susu, fostat, pengemulsi, bahan anti gumpal, pewarna), serbuk kopi segera, maltodextrin, garam buluh, serbuk koko, aspartame.
Mengandungi bahan penstabil dan bahan perisa dibenarkan.

TIDAK SESUAI UNTUK PESAKIT PENILEKTONURIK

MS 1500-2009
1020-12/2006
ORDER NOW SPECIAL PRICE
KIKI
012-9393042
 
 
 
 
 

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH GILER

Hi semua...
Kiki nk buat SPECIAL OFFER utk 1ORANG terawal utk dpt kan #premiumbeautiful dengan harga luar biasa special dan FREE GIFT bernilai RM100 (body wash, shampoo, mineral coffee) dan special FREE SERVICE WARRANTY SEUMUR HIDUP

Tawaran terbuka kpd semua yg nk sihat dan cantik secara jimat mudah dan selamat.. Selamat utk ibu myusu.. Tiada ubatan atau suntikan mahupun pembedahan..

Jimat sesangat sbb dgn hanya 1set #premiumbeautiful ni kita dpt manfaat head to toe.. Tak percaya pm Kiki utk FREE CONSULTANT FREE FITTING..
www.zakiahkamarudin.blogspot.com
0129393042
 

 

SET PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful ada 3pcs - long bra, waist nipper n long girdle..direka 70% kesihatan + 30% kecantikan dan 100% keyakinan
#superbrand
#lifetimewarranty
#fabrikakwatekakwadyne
#FIR
#farinfrared
#rawatkanser
#rawatrahim #setberpantang #setbersalin #ibuhamil #salhazainprotege #topleaderscircle #premiumbeautifulexpert #slimmingtips #bengkungmoden #kesihatan #sayajual #sayanakkurus #freegift #sayajualmurah #malaysiaonlineshop

Tuesday, 9 September 2014

Bio Seleza Feminine Pad

BIO SELEZA

Tuala wanita dengan fungsi penjagaan kesihatan yang semakin popular di pasaran

Bukan sebarangan tuala wanita kerana ia mempunyai 4 kebaikan utama yang hanya dimiliki oleh jenama
BIO SELEZA

1) Fungsi pembasmian bakteria
2) Fungsi Penyahbauan
3) Menyelasan fungsi fisiologi tubuh badan
4) Melegakan sakit puan

Malah ciri-ciri yang ada pada Bio Seleza Feminine Pad pasti memikat hati semua wanita-wanita di luar sana kerana

1) Jalur Teras Anti bakteria
2) Penyerapan secara hiper
3) Rekaan kawalan kebocoran yang unggul
4) Permukaan kapas yang lembut
5) Lapisan berongga untuk pengaliran udara
6) Ultra Nipis
7) Tidak bertoksik dan mesra kulit
8) Perlindungan kebersihan yang maksimium





  Berminat nak rasakan sendiri kehebatan Bio Velocity Bio Seleza boleh hubungi Zakiah. 
 Zakiah
012-9393042

Cara Ukur Premium Beautiful

Premium Beautiful bukan untuk di pakai ketat, sendat dan senak. Tapi perlu dipakai selesa dan memudahkan pergerakkan seharian.


Untuk dapatkan set Premium Beautiful yang sesuai dengan tubuh badan seseorang, ukuran badan diperlukan bagi menentukan size yang sesuai untuk anda.

Ada empat bahagian yang perlu di ukur dalam centimeter (CM). sila rujuk gambar di bawah :)




Nak ukur FREE?? Contact zakiah untuk ukur dan fitting ya..

Zakiah
012-9393042

Wednesday, 26 March 2014

Tak Kenal Maka Tak Cinta

hi semua..mesti semua tertnyer2 apa  citer di sebalik "tak kenal maka tak cinta".

Mestilah xlain xbukan sohobiz nie..sebenarnya, saya baru lagi joint bisnes ni awal Januari 2014..Tp jangan salah faham,walaupun baru joint tp sebenarnya saya dh lama memerhatikan atau lagi senang orang kata mengintai bisnes ni dari jauh..hehe..

Sebelum saya joint bisnes ni sy selalu perhatikan perkembangan dan aktiviti harian suami saya yg dh lama joint bisnes ni..dari sehari ke sehari saya perhatikan makin lama makin berminat..saya tengok en suami tak menang tangan asik 24 jam hp di tangan..boleh kata time mandi n solat je la handphone bukan di tangan dia..tido pun handpone di tangan...sampai masa makan pun handpone sebelah tgn kiri,tgn kanan suap makanan..saya kan orang pompuan xleh lari dari sikap jeles..kadang-kadang terdetik di hati nak cek inbox di handpone.maklumla asik berkepit dengan handphone..mau tak risau,,tp kami suami isteri masih ada sikap saling percaya mempercayai antara satu sama lain..Jadi saya terus tnyer direct."abang asik dengan handpone je sejak bisnes ni,sibuk sangat ke?' betul ke msg customer ngan  bisnes partner? en suami spontan jawab "abg wat utk ayg dan anak2'.. kalo abg nak ada pompuan lain kenapa tak dari dulu..terus sy terdiam.."kalo ayg tak percaya tanyer la ana" Ops yer..Ana tu bestfriend sy masa belajar kat uitm segamat masa diploma smpai la skrg..nak pendek citer ana ni lah yg membawa suami sy ke bisnes ni dan skrg mereka berdua bisnes partner..
TQ ana sebab tunjuk jalan kepada kami..ok, back to story,ana ngan suami selalu ajak buat bisnes nie..tapi sy selalu bg alasan macam-macam.."ish tak confident la,tak pandai ckp la..tak reti nak jual la..macam2 alasan sy berikan..
Tp dalam pada masa yg sama saya still perhatikan aktiviti bisnes encik suami dari jauh.. setelah berbulan2 perhatikan suami punyer aktiviti dan yg paling syok tgk every month stiap 10 hb diaorg dpt bonus bisnes,,jelesnya..ye la,time tu kami yg makan gaji dh semput paras2 hidung,sebab nya gaji nak habis dh bayar hutang2,cmner nk teruskn smpai hujng bulan sebelum dpt gaji seterusnya..
Lagi jeles biler tgk statement bonus suami lebih dr gaji sy sebulan ni..lg la buat saya jeles melampau..tanpa toleh ke belakang,esoknya saya copy siap2 ic kt opis , balik opis terus "abg ni ic ayg ..ayg nak joint gak la bisnes cm abg" boleh? Sambil tersenyum en suami ckp.."ni la yg abg tggu2 kan selama ni"..kita buat smpai jadi..




    En suami, leader dan ana
ni lah ana,bestfriend saya...

Kalau ada yang berminat nak sertai kami berbiznes,jangan malu-malu contact zakiah ya.

Zakiah
012-9393042

Saturday, 8 March 2014

FABRIK TERBAIK : PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Salah satu kehebatan corset No.1 Beautiful & Healthy Premium Beautiful ini adalah fabrik nya yang diperbuat daripada FABRIK AKWATEK AKWADYE

Apa tu ehhhh??hehehe..bebelit lidah nak sebutkan..nak tau apa tu AKWATEK & AKWADYE..
(Lihat chart kat bawah ni...Keunikan Fabrik Premium Beautiful)


KEUNIKAN FABRIK PREMIUM BEAUTIFUL

- AKWATEK AKWADYE


Antara keunikan fabrik Akwatek Akwadyne

penyejukan semulajadi dalam cuaca panas. 
(bila cuaca panas PB menyejukkan badan si pemakai)

~ Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk. 
(bila cuaca sejuk, PB memanaskan badan dengan rasa selesa)
~ Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan.

~ Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)

~ Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca

inilah perbezaan fabrik akwatek akwadyne dengan fabrik sintetik dan fabrik semulajadi




Fabrik Berkualiti tinggi dengan ciri2 hebat ini membuatkan PREMIUM BEAUTIFUL SELESA dipakai walau apa jua keadaan dan mampu memberikan RESULT yang TERBAIK untuk KESIHATAN & KECANTIKAN si pemakai !!!
Bertindaklah sekarang untuk memiliki satu-satunya korset terbaik di Malaysia !!!
Korset No. 1 yang ada function 70% untuk KESIHATAN dan 30% KECANTIKAN 100% KEYAKINAN
200% KESELAMATAN dengan JAMINAN SEUMUR HIDUP !!!

 FOR FREE & PERSONAL CONSULTATION
ZAKIAH- 012 939 3042

 

WHAT IS MARINE ESSENCE BEAUTY BAR?

Marine Essence Beauty Bar is specially formulated to nourish, moisturise and rejuvenate skin. It is luxuriously blended and enriched with antioxidants and natural oils to deliver the best benefits for your skin.

Marine Essence Beauty Bar pampers your skin instantly and leaves it tenderly soft, amazingly hydrated and unbelievably silky smooth to the touch.

Inspired by the organic form of a seashell, its captivating scent so divine that you will be enticed to use Marine Essence Beauty Bar everyday!

  
 
EXCLUSIVE BLEND OF BENEFICIAL INGREDIENTS FOR SOFT, SMOOTH AND RADIANT SKIN


1) BAMBOO SALT

* Rich source of essential trace minerals to nourish and protect skin.

 *Anti-bacterial, Anti-allergy, Anti-inflammatory

2) GLYCER



*Does not dry up skin as it attracts moisture from the atmosphere into the skin

*Excellent natural moisturiser

*What is glycerin? It is used in medical and pharmaceutical and personal care preparations, mainly as a means of improving smoothness, providing lubrication and as a humectant


3) PHENO-SFE (PU ERH TEA LEAF EXTRACT)


* Powerful antioxidants to remove harmful free radicals on the skin (Anti-aging) 

* Helps to repair and renew skin cells


4) TEA TREE OIL





* Anti-Bacterial, Anti-fungal which suitable for sensitive skin and also suitable for eczema patient


5) ALOE VERA





 * The goodness of aloe vera in Marine Essence Beauty Bar Helps to soothe, moisturise HEAL skin ailments 











* LIGHTEN skin tone and UNEVEN pigmentation 


 

7) VITAMIN E




*Antioxidant, Anti-aging


*Heals problematic and damaged skin effectively



USE DIRECTION


Wet and lather. Then apply onto skin. Rince thoroughly with water.

STORAGE
Store in a cool, dry place. Keep it well-drained after use.

CAUTION

Avoid contact with eyes. if eye contact occurs, rinse with water immediately. If rash or irritation occurs, discontinue use.
Try it now full with goodness for the whole family with only Marine Essence Beauty Bar.
for order
sms/whatsapp
zakiah : 012 939 3042

Tuesday, 4 March 2014

BENEFIT MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

BENEFIT MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

UNIQUELY BLEND OF NATURAL & BOTANICAL INGREDIENTS
  • Proactively keeps your skin cleansed, nourished and moisturized.  As a result, your skin feels soft, smooth & radiant.

GLYCERIN-BASED FORMULATION
  • Non-drying formulation. Gentle for everyday use.
PARABEN FREE
  • does not irritate skin
  • what is paraben?Parabens are a class of chemicals widely used as preservatives by cosmetic and pharmaceutical industries. Parabens are effective preservatives in many types of formulas. These compounds, and their salts, are used primarily for their bactericidal and fungicidal properties
  • Do you know that paraben can caused you breast cancer? so choose products with PARABEN FREEAverage levels of 20 nanograms/gram of parabens have been detected in a small sample of 20 breast tumors.[3][13] These findings, along with the demonstrated ability of some parabens to partially mimic estrogen, a hormone known to play a role in the development of breast cancers,[3] have led some scientists to conclude that the presence of parabens may be associated with the occurrence of breast cancer.
SLES FREE
  • Doest not irritate skin.
  • What is SLES? Sodium laureth sulfate, or sodium lauryl ether sulfate (SLES), is an anionic detergent and surfactant found in many personal care products (soaps,shampoostoothpaste etc.). SLES is an inexpensive and very effective foaming agent.[1] SLES, SLSALS and sodium pareth sulfate are surfactantsthat are used in many cosmetic products for their cleansing and emulsifying properties. They behave similarly to soap.
  • Do you know that product with SLES can caused you IRRITATION?
          

 SLES is an irritant like many other detergents, with the irritation increasing with concentration.[2] It has        also been shown that SLES causes eye or skin irritation in experiments done on animals and humans.[2] The related surfactant SLS is a known irritant,[3][4] and research suggests that SLES can also cause irritation after extended exposure in some people
.[5][6]
THATS WHY CHOOSE MARINE ESSENCE BEAUTY BAR WHICH IS SLES FREE & PARABEN FREE
All the above beneficials for whole family with MARINE ESSENCE BEAUTY BAR




                                                




               


                         

                     
Try it now full with goodness for the whole family with only Marine Essence Beauty Bar.
FOR ORDER
CALL-SMS-WA
zakiah
012-9393042